- Bewaar

- Bewaar
Kipfilet in een kruidenkorstje met paprikacoulis
Onze drankensuggesties
Bier Chimay Goud Blond Trappistenbier Wijn Château de Parenchère A.O.P. Bordeaux Clairet
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding in de keuken (30 min.)
-
Snij de rode paprika’s in de lengte in 2 en verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten. Zet de paprika’s met de schil naar boven 10 à 20 min. onder de ovengrill tot de schil zwart kleurt. Controleer regelmatig om te vermijden dat de paprika's volledig verkolen.
-
Schil de paprika’s. Dat gaat makkelijk als je ze eerst laat afkoelen in een papieren zak of in aluminiumfolie. Snij het vruchtvlees daarna in stukken.
-
Snipper het knoflook en de uien fijn. Bak 3 à 4 min. glazig in 4 el olijfolie. Voeg de stukken paprika toe en bak 5 min. Kruid met peper en zout en mix glad.
-
Kook intussen de pasta in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Pluk de blaadjes tijm (je hebt 4 koffielepels nodig).
-
Snij de kipfilets open en leg er telkens een sneetje kaas tussen. Vouw de kipfilets weer dicht en besmeer met 2 el olijfolie. Kruid met tijm en paprikapoeder. Druk de kruiden goed in het vlees.
-
Verwijder de uiteinden van de boontjes. Kook 6 à 7 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Giet af en meng onder de pasta.
-
Bereiding op de barbecue (± 20 min.)
-
Bak de kipfilets 8 à 10 min. aan elke kant op een hete barbecue. Kruid met peper en zout.
-
Meng de room onder de paprikacoulis en verwarm op een hoekje van de barbecue. Serveer bij de kip en de pasta.
Onze drankensuggesties
Bier Chimay Goud Blond Trappistenbier Wijn Château de Parenchère A.O.P. Bordeaux Clairet
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding in de keuken (30 min.)
-
Snij de rode paprika’s in de lengte in 2 en verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten. Zet de paprika’s met de schil naar boven 10 à 20 min. onder de ovengrill tot de schil zwart kleurt. Controleer regelmatig om te vermijden dat de paprika's volledig verkolen.
-
Schil de paprika’s. Dat gaat makkelijk als je ze eerst laat afkoelen in een papieren zak of in aluminiumfolie. Snij het vruchtvlees daarna in stukken.
-
Snipper het knoflook en de uien fijn. Bak 3 à 4 min. glazig in 4 el olijfolie. Voeg de stukken paprika toe en bak 5 min. Kruid met peper en zout en mix glad.
-
Kook intussen de pasta in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Pluk de blaadjes tijm (je hebt 4 koffielepels nodig).
-
Snij de kipfilets open en leg er telkens een sneetje kaas tussen. Vouw de kipfilets weer dicht en besmeer met 2 el olijfolie. Kruid met tijm en paprikapoeder. Druk de kruiden goed in het vlees.
-
Verwijder de uiteinden van de boontjes. Kook 6 à 7 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Giet af en meng onder de pasta.
-
Bereiding op de barbecue (± 20 min.)
-
Bak de kipfilets 8 à 10 min. aan elke kant op een hete barbecue. Kruid met peper en zout.
-
Meng de room onder de paprikacoulis en verwarm op een hoekje van de barbecue. Serveer bij de kip en de pasta.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Chimay Goud Blond Trappistenbier Wijn Château de Parenchère A.O.P. Bordeaux Clairet