- Bewaar

- Bewaar
Gevulde kipfilet met gebakken champignons
Onze drankensuggesties
Bier St.Bernardus Abt 12 Sterk donker bier Wijn Cap d'Agde Terret I.G.P. Côtes de Thau
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Maak in elke halve kipfilet een horizontale inkeping.
-
Snij de champignons in 4.
-
Rits de blaadjes van de takjes tijm.
-
Snipper het bieslook en de platte peterselie fijn.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Klop het ei los.
-
Pers de halve citroen (u hebt 1 eetl. sap nodig).
-
Schil de aardappelen.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Meng de verse kaas met de tijm, het knoflook, het bieslook, de helft van de platte peterselie, zwarte peper en zout. Vul er de kipfilets mee op.
-
Wikkel elke kipfilet in 1 sneetje parmaham. Wentel ze eerst door het losgeklopte ei en dan door de panko.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de kipfilets goudbruin. Leg ze in een ovenschaal en bak 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Kook intussen de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de champignons enkele min. op een hoog vuur. Kruid met zwarte peper en zout. Voeg het citroensap en de rest van de platte peterselie toe.
-
Afwerking:
-
Snij elke kipfilet in 3 schuine sneetjes. Serveer met de gebakken champignons en de gekookte aardappelen.
Onze drankensuggesties
Bier St.Bernardus Abt 12 Sterk donker bier Wijn Cap d'Agde Terret I.G.P. Côtes de Thau
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Maak in elke halve kipfilet een horizontale inkeping.
-
Snij de champignons in 4.
-
Rits de blaadjes van de takjes tijm.
-
Snipper het bieslook en de platte peterselie fijn.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Klop het ei los.
-
Pers de halve citroen (u hebt 1 eetl. sap nodig).
-
Schil de aardappelen.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Meng de verse kaas met de tijm, het knoflook, het bieslook, de helft van de platte peterselie, zwarte peper en zout. Vul er de kipfilets mee op.
-
Wikkel elke kipfilet in 1 sneetje parmaham. Wentel ze eerst door het losgeklopte ei en dan door de panko.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de kipfilets goudbruin. Leg ze in een ovenschaal en bak 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Kook intussen de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de champignons enkele min. op een hoog vuur. Kruid met zwarte peper en zout. Voeg het citroensap en de rest van de platte peterselie toe.
-
Afwerking:
-
Snij elke kipfilet in 3 schuine sneetjes. Serveer met de gebakken champignons en de gekookte aardappelen.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier St.Bernardus Abt 12 Sterk donker bier Wijn Cap d'Agde Terret I.G.P. Côtes de Thau