- Bewaar

- Bewaar
Kippenbrochette met paella van parelcouscous en gegrilde groenten
Onze drankensuggesties
Wijn Jean Gamay Noir Vin de France Bier Brugse Zot Blond bier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding in de keuken (± 35 min.)
-
Snipper de ui fijn en snij de tomaten in blokjes. Snipper de peterselie fijn en snij de citroen in partjes.
-
Verhit 1/3 van de olijfolie in een diepe pan en bak de ui en de tomaat 5 min. Bestrooi met het paprikapoeder.
-
Voeg de parelcouscous en de diepgevroren erwten toe en overgiet met heet water. Verkruimel er het bouillonblokje over en bestrooi met de saffraan. Meng goed en breng aan de kook.
-
Zet het vuur daarna lager en laat ± 12 min. sudderen. Roer af en toe. Voeg de laatste 2 min. de garnalen toe. Kruid met peper en zout.
-
Snij intussen de paprika in de lengte in 2 en verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten. Snij het vruchtvlees in repen.
-
Meng de rest van de olijfolie onder de paprika en de broccolini. Bak 4 min. in een grillpan (het best in verschillende porties). Kruid met peper en zout.
-
Verdeel de gegrilde groenten over de paella en werk af met de peterselie en de partjes citroen.
-
Bereiding op de barbecue (10 min.)
-
Bak de kippenbrochettes 8 à 10 min. op een matig warme barbecue.
Onze drankensuggesties
Wijn Jean Gamay Noir Vin de France Bier Brugse Zot Blond bier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding in de keuken (± 35 min.)
-
Snipper de ui fijn en snij de tomaten in blokjes. Snipper de peterselie fijn en snij de citroen in partjes.
-
Verhit 1/3 van de olijfolie in een diepe pan en bak de ui en de tomaat 5 min. Bestrooi met het paprikapoeder.
-
Voeg de parelcouscous en de diepgevroren erwten toe en overgiet met heet water. Verkruimel er het bouillonblokje over en bestrooi met de saffraan. Meng goed en breng aan de kook.
-
Zet het vuur daarna lager en laat ± 12 min. sudderen. Roer af en toe. Voeg de laatste 2 min. de garnalen toe. Kruid met peper en zout.
-
Snij intussen de paprika in de lengte in 2 en verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten. Snij het vruchtvlees in repen.
-
Meng de rest van de olijfolie onder de paprika en de broccolini. Bak 4 min. in een grillpan (het best in verschillende porties). Kruid met peper en zout.
-
Verdeel de gegrilde groenten over de paella en werk af met de peterselie en de partjes citroen.
-
Bereiding op de barbecue (10 min.)
-
Bak de kippenbrochettes 8 à 10 min. op een matig warme barbecue.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Jean Gamay Noir Vin de France Bier Brugse Zot Blond bier