- Bewaar

- Bewaar
Krans van gerookte zalm met avocado en komkommer
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn Cellier du Pont d'Arc Chardonnay I.G.P. Ardèche
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Snij de avocado in 2 en verwijder de pit. Haal het vruchtvlees uit de schil met een lepel en prak fijn met een vork. Roer er de zure room en het sap van 1/4 limoen onder. Kruid met peper en zout.
-
Snij lange linten van de ongeschilde komkommer met een dunschiller. Rol de helft van de linten op en kruid met peper en zout.
-
Toast het brood in een broodrooster of onder de grill van de oven. Steek met een uitsteekvormpje (ster, kerstboom …) 2 à 3 vormpjes uit elk sneetje brood.
-
Verdeel de gerookte zalm in een halvemaan over de borden en schik er de komkommerrolletjes, de losse komkommerlinten en het brood tussen. Werk af met toefjes avocadocrème, de viooltjes en de appelkappertjes.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn Cellier du Pont d'Arc Chardonnay I.G.P. Ardèche
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Snij de avocado in 2 en verwijder de pit. Haal het vruchtvlees uit de schil met een lepel en prak fijn met een vork. Roer er de zure room en het sap van 1/4 limoen onder. Kruid met peper en zout.
-
Snij lange linten van de ongeschilde komkommer met een dunschiller. Rol de helft van de linten op en kruid met peper en zout.
-
Toast het brood in een broodrooster of onder de grill van de oven. Steek met een uitsteekvormpje (ster, kerstboom …) 2 à 3 vormpjes uit elk sneetje brood.
-
Verdeel de gerookte zalm in een halvemaan over de borden en schik er de komkommerrolletjes, de losse komkommerlinten en het brood tussen. Werk af met toefjes avocadocrème, de viooltjes en de appelkappertjes.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn Cellier du Pont d'Arc Chardonnay I.G.P. Ardèche