In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Wrijf de ongeschilde minikrieltjes goed schoon onder koud water en kook ze ± 10 min. in lichtgezouten water. Giet af.
Snij de citroen in schijfjes en prik de krieltjes, de citroen en enkele laurierblaadjes afwisselend op 4 brochettestokjes. Kruid met peper, zout en verse tijm. Besprenkel met de olijfolie.
Bak ± 2 min. aan elke kant op een hete BBQ.
Bereiding
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Wrijf de ongeschilde minikrieltjes goed schoon onder koud water en kook ze ± 10 min. in lichtgezouten water. Giet af.
Snij de citroen in schijfjes en prik de krieltjes, de citroen en enkele laurierblaadjes afwisselend op 4 brochettestokjes. Kruid met peper, zout en verse tijm. Besprenkel met de olijfolie.