- Bewaar

- Bewaar
Krokante toast met americain en kwartelei
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Kook de kwarteleieren 3 min. in kokend water met een scheutje azijn.
-
Giet af, spoel onder koud water en pel. Snij de eieren in 2.
-
Snipper de peterselie fijn en de rode ui heel fijn.
-
Snij de korsten van het toastbrood en snij de sneetjes in 2.
-
Bestrijk ze met de olijfolie en kruid lichtjes met peper en zout.
-
Steek de uiteinden van de halve sneetjes tussen het ovenrooster, zodat je kuipjes krijgt.
-
Zet 5 à 10 min. in de voorverwarmde oven tot ze krokant zijn. Laat afkoelen.
-
Meng de americain met de mayonaise en de truffelolie. Kruid met peper en zout.
-
Maak 20 miniburgertjes.
-
Leg de burgers op de broodkuipjes. Leg de guacamole naast het americain en versier de burger met rode ui en peterselie. Maak het geheel af met kwarteleieren.
-
Afwerking:
-
Schik een burgertje op elke kromme toast. Lepel wat guacamole naast de americain. Bestrooi de americain met een beetje peterselie en rode ui. Schik er een half kwarteleitje op.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Kook de kwarteleieren 3 min. in kokend water met een scheutje azijn.
-
Giet af, spoel onder koud water en pel. Snij de eieren in 2.
-
Snipper de peterselie fijn en de rode ui heel fijn.
-
Snij de korsten van het toastbrood en snij de sneetjes in 2.
-
Bestrijk ze met de olijfolie en kruid lichtjes met peper en zout.
-
Steek de uiteinden van de halve sneetjes tussen het ovenrooster, zodat je kuipjes krijgt.
-
Zet 5 à 10 min. in de voorverwarmde oven tot ze krokant zijn. Laat afkoelen.
-
Meng de americain met de mayonaise en de truffelolie. Kruid met peper en zout.
-
Maak 20 miniburgertjes.
-
Leg de burgers op de broodkuipjes. Leg de guacamole naast het americain en versier de burger met rode ui en peterselie. Maak het geheel af met kwarteleieren.
-
Afwerking:
-
Schik een burgertje op elke kromme toast. Lepel wat guacamole naast de americain. Bestrooi de americain met een beetje peterselie en rode ui. Schik er een half kwarteleitje op.