Krokante zalmrolletjes
Krokante zalmrolletjes

Krokante zalmrolletjes

Aperitiefhapje
12 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 90 kcal
Vet 6.4 g
Koolhydraat 5.8 g
Eiwit 2.5 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  3. Laat de plakken bladerdeeg intussen op kamertemperatuur ontdooien.

  4. Leg een sneetje gerookte zalm op elk plakje bladerdeeg.

  5. Besmeer de zalm met de tapenade.

  6. Rol de plakken bladerdeeg op en snij elke rol in 6 schijfjes.

  7. Klop het ei los en bestrijk er elk schijfje mee.

  8. Leg de schijfjes op een bakplaat en bak 15 min. goudbruin in de voorverwarmde oven.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  3. Laat de plakken bladerdeeg intussen op kamertemperatuur ontdooien.

  4. Leg een sneetje gerookte zalm op elk plakje bladerdeeg.

  5. Besmeer de zalm met de tapenade.

  6. Rol de plakken bladerdeeg op en snij elke rol in 6 schijfjes.

  7. Klop het ei los en bestrijk er elk schijfje mee.

  8. Leg de schijfjes op een bakplaat en bak 15 min. goudbruin in de voorverwarmde oven.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 90 kcal
Vet 6.4 g
Koolhydraat 5.8 g
Eiwit 2.5 g

Bekijk het recept digitaal