- Bewaar

- Bewaar
Krokante zalmrolletjes
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Laat de plakken bladerdeeg intussen op kamertemperatuur ontdooien.
-
Leg een sneetje gerookte zalm op elk plakje bladerdeeg.
-
Besmeer de zalm met de tapenade.
-
Rol de plakken bladerdeeg op en snij elke rol in 6 schijfjes.
-
Klop het ei los en bestrijk er elk schijfje mee.
-
Leg de schijfjes op een bakplaat en bak 15 min. goudbruin in de voorverwarmde oven.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Laat de plakken bladerdeeg intussen op kamertemperatuur ontdooien.
-
Leg een sneetje gerookte zalm op elk plakje bladerdeeg.
-
Besmeer de zalm met de tapenade.
-
Rol de plakken bladerdeeg op en snij elke rol in 6 schijfjes.
-
Klop het ei los en bestrijk er elk schijfje mee.
-
Leg de schijfjes op een bakplaat en bak 15 min. goudbruin in de voorverwarmde oven.