- Bewaar

- Bewaar
Kruidige kipfilet met pittige boontjes
Onze drankensuggesties
Bier Keizer Karel Goud Blond Speciaalbier Wijn Montepulciano d'Abruzzo D.O.C. Farnese Abruzzo - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper de sjalotten en het knoflook fijn.
-
Bereiding:
-
Breng de kipfilets op smaak met de kippenkruiden. Zorg dat de kruiden het vlees goed bedekken. Smelt de boter in een pan en bak de kipfilets ± 15 min. Draai halverwege de baktijd om (het vlees moet goed doorbakken zijn).
-
Verhit intussen de olijfolie in een kookpot en bak de sjalotten en het knoflook glazig.
-
Voeg de prinsessenbonen en de kokosmelk toe. Laat 8 à 10 min. gaar worden.
-
Breng op smaak met de sambal oelek en de sojasaus. Kruid met peper en zout.
-
Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Snipper de lente-uitjes fijn.
-
Afwerking:
-
Verdeel de kipfilets over de borden en geef er de rijst en de boontjes bij. Versier met wat fijngesnipperde lente-uitjes.
Onze drankensuggesties
Bier Keizer Karel Goud Blond Speciaalbier Wijn Montepulciano d'Abruzzo D.O.C. Farnese Abruzzo - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper de sjalotten en het knoflook fijn.
-
Bereiding:
-
Breng de kipfilets op smaak met de kippenkruiden. Zorg dat de kruiden het vlees goed bedekken. Smelt de boter in een pan en bak de kipfilets ± 15 min. Draai halverwege de baktijd om (het vlees moet goed doorbakken zijn).
-
Verhit intussen de olijfolie in een kookpot en bak de sjalotten en het knoflook glazig.
-
Voeg de prinsessenbonen en de kokosmelk toe. Laat 8 à 10 min. gaar worden.
-
Breng op smaak met de sambal oelek en de sojasaus. Kruid met peper en zout.
-
Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Snipper de lente-uitjes fijn.
-
Afwerking:
-
Verdeel de kipfilets over de borden en geef er de rijst en de boontjes bij. Versier met wat fijngesnipperde lente-uitjes.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Keizer Karel Goud Blond Speciaalbier Wijn Montepulciano d'Abruzzo D.O.C. Farnese Abruzzo - Italië