- Bewaar

- Bewaar
Loempia met gevogeltereepjes en appelen
Onze drankensuggesties
Wijn Mas la Pierre Muscat sec I.G.P. Pays d'Oc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de ui (fijngesnipperd) glazig. Voeg de wokreepjes toe en roerbak 5 min.
-
Voeg de appelen (geschild en in stukjes gesneden) toe, samen met het sinaasappelsap en de Luikse siroop. Kruid met peper en zout. Laat 3 à 5 min. sudderen tot er geen vocht meer overblijft.
-
Leg het brickdeeg open en strijk in met 1/2 eetl. olijfolie, verdeel er de bereiding over en rol elk vel dicht tot een loempia. Plooi de uiteinden naar binnen en leg naast elkaar op een bakplaat.
-
Bak in een op 200 °C voorverwarmde oven gedurende 15 à 20 min. Draai tussendoor om.
Vooraf klaar U kan alles vooraf maken, maar zet de loempia's pas op het moment zelf in de oven.
Onze drankensuggesties
Wijn Mas la Pierre Muscat sec I.G.P. Pays d'Oc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de ui (fijngesnipperd) glazig. Voeg de wokreepjes toe en roerbak 5 min.
-
Voeg de appelen (geschild en in stukjes gesneden) toe, samen met het sinaasappelsap en de Luikse siroop. Kruid met peper en zout. Laat 3 à 5 min. sudderen tot er geen vocht meer overblijft.
-
Leg het brickdeeg open en strijk in met 1/2 eetl. olijfolie, verdeel er de bereiding over en rol elk vel dicht tot een loempia. Plooi de uiteinden naar binnen en leg naast elkaar op een bakplaat.
-
Bak in een op 200 °C voorverwarmde oven gedurende 15 à 20 min. Draai tussendoor om.
Vooraf klaar U kan alles vooraf maken, maar zet de loempia's pas op het moment zelf in de oven.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Mas la Pierre Muscat sec I.G.P. Pays d'Oc