Mango-appelchutney

Mango-appelchutney

1 u. 10 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 80 kcal
Vet 0 g
Koolhydraat 18.9 g
Eiwit 1.1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij de mango en appel in blokjes.

  3. Snipper het knoflookteentje en de gember fijn.

  4. Bereiding:
  5. Doe de mango- en appelblokjes, het fijngesnipperde knoflookteentje en de gember in een kookpan, samen met de balsamicoazijn, de suiker, de cayennepeper en het zout. Breng zachtjes aan de kook en laat gedurende 1 u sudderen op een zacht vuurtje. Roer regelmatig om.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij de mango en appel in blokjes.

  3. Snipper het knoflookteentje en de gember fijn.

  4. Bereiding:
  5. Doe de mango- en appelblokjes, het fijngesnipperde knoflookteentje en de gember in een kookpan, samen met de balsamicoazijn, de suiker, de cayennepeper en het zout. Breng zachtjes aan de kook en laat gedurende 1 u sudderen op een zacht vuurtje. Roer regelmatig om.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 80 kcal
Vet 0 g
Koolhydraat 18.9 g
Eiwit 1.1 g

Bekijk het recept digitaal