Mediterraanse salad in a jar
Mediterraanse salad in a jar

Mediterraanse salad in a jar

Lunch
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 502 kcal
Vet 25.2 g
Verzadigd vet 9.4 g
Koolhydraat 41.7 g
Suiker 8.3 g
Vezel 6 g
Eiwit 23.5 g
Zout 1.9 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (15 min. + afkoelen)

  3. Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat afkoelen.

  4. Schep intussen met een meloenlepeltje bolletjes uit het vruchtvlees van de halve meloen.

  5. Meng de azijn met de olijfolie en kruid met peper en zout.

  6. Snij de sneetjes parmaham in de lengte in 2 en rol op tot roosjes.

  7. Pluk de blaadjes van de takjes dragon.

  8. Bereiding:
  9. 1 Meng de afgekoelde pasta voorzichtig met de meloenbolletjes, de frambozen en de helft van de dragon.

  10. 2 Verdeel de ricotta over 4 bokalen en kruid met peper en zout. Besprenkel met de vinaigrette en verdeel er de pasta over. Werk af met de roosjes parmaham, de kaasblokjes, de pijnboompitten en de rest van de dragon.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (15 min. + afkoelen)

  3. Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat afkoelen.

  4. Schep intussen met een meloenlepeltje bolletjes uit het vruchtvlees van de halve meloen.

  5. Meng de azijn met de olijfolie en kruid met peper en zout.

  6. Snij de sneetjes parmaham in de lengte in 2 en rol op tot roosjes.

  7. Pluk de blaadjes van de takjes dragon.

  8. Bereiding:
  9. 1 Meng de afgekoelde pasta voorzichtig met de meloenbolletjes, de frambozen en de helft van de dragon.

  10. 2 Verdeel de ricotta over 4 bokalen en kruid met peper en zout. Besprenkel met de vinaigrette en verdeel er de pasta over. Werk af met de roosjes parmaham, de kaasblokjes, de pijnboompitten en de rest van de dragon.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 502 kcal
Vet 25.2 g
Verzadigd vet 9.4 g
Koolhydraat 41.7 g
Suiker 8.3 g
Vezel 6 g
Eiwit 23.5 g
Zout 1.9 g

Bekijk het recept digitaal