- Bewaar

- Bewaar
Mediterraanse salad in a jar
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min. + afkoelen)
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat afkoelen.
-
Schep intussen met een meloenlepeltje bolletjes uit het vruchtvlees van de halve meloen.
-
Meng de azijn met de olijfolie en kruid met peper en zout.
-
Snij de sneetjes parmaham in de lengte in 2 en rol op tot roosjes.
-
Pluk de blaadjes van de takjes dragon.
-
Bereiding:
-
1 Meng de afgekoelde pasta voorzichtig met de meloenbolletjes, de frambozen en de helft van de dragon.
-
2 Verdeel de ricotta over 4 bokalen en kruid met peper en zout. Besprenkel met de vinaigrette en verdeel er de pasta over. Werk af met de roosjes parmaham, de kaasblokjes, de pijnboompitten en de rest van de dragon.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min. + afkoelen)
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat afkoelen.
-
Schep intussen met een meloenlepeltje bolletjes uit het vruchtvlees van de halve meloen.
-
Meng de azijn met de olijfolie en kruid met peper en zout.
-
Snij de sneetjes parmaham in de lengte in 2 en rol op tot roosjes.
-
Pluk de blaadjes van de takjes dragon.
-
Bereiding:
-
1 Meng de afgekoelde pasta voorzichtig met de meloenbolletjes, de frambozen en de helft van de dragon.
-
2 Verdeel de ricotta over 4 bokalen en kruid met peper en zout. Besprenkel met de vinaigrette en verdeel er de pasta over. Werk af met de roosjes parmaham, de kaasblokjes, de pijnboompitten en de rest van de dragon.