- Bewaar

- Bewaar
Mexicaanse aardappelschotel
Onze drankensuggesties
Bier Grimbergen Blond Blond abdijbier Wijn Château du Bois de la Garde A.O.P. Côtes du Rhône
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Wrijf de ongeschilde aardappelen goed schoon onder koud water. Snij in dunne partjes.
-
Snipper de rode ui fijn. - Snij de tomaten in 4, verwijder de pitjes en snij het vruchtvlees in blokjes.
-
Snipper de lente-uitjes fijn.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in blokjes.
-
Rasp de parmezaan en de cheddar.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Bereiding:
-
Bedek een bakplaat met bakpapier en schik er de partjes aardappel op. Meng met de olijfolie en zout. Zet ± 45 min. in de voorverwarmde oven.
-
Bak intussen het gehakt en de rode ui in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Maak het gehakt los met een vork. Kruid met de tacokruiden.
-
Doe de geroosterde aardappelen in een ovenschaal en bedek met het gehakt, de paprikablokjes en de geraspte kazen. Zet 10 min. in de warme oven.
-
Snij intussen het vruchtvlees van de avocado in blokjes.
-
Haal de ovenschaal uit de oven en werk af met de tomatenblokjes, de avocado en de lente-uitjes.
-
Afwerking:
-
Serveer met de zure room.
Onze drankensuggesties
Bier Grimbergen Blond Blond abdijbier Wijn Château du Bois de la Garde A.O.P. Côtes du Rhône
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Wrijf de ongeschilde aardappelen goed schoon onder koud water. Snij in dunne partjes.
-
Snipper de rode ui fijn. - Snij de tomaten in 4, verwijder de pitjes en snij het vruchtvlees in blokjes.
-
Snipper de lente-uitjes fijn.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in blokjes.
-
Rasp de parmezaan en de cheddar.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Bereiding:
-
Bedek een bakplaat met bakpapier en schik er de partjes aardappel op. Meng met de olijfolie en zout. Zet ± 45 min. in de voorverwarmde oven.
-
Bak intussen het gehakt en de rode ui in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Maak het gehakt los met een vork. Kruid met de tacokruiden.
-
Doe de geroosterde aardappelen in een ovenschaal en bedek met het gehakt, de paprikablokjes en de geraspte kazen. Zet 10 min. in de warme oven.
-
Snij intussen het vruchtvlees van de avocado in blokjes.
-
Haal de ovenschaal uit de oven en werk af met de tomatenblokjes, de avocado en de lente-uitjes.
-
Afwerking:
-
Serveer met de zure room.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Grimbergen Blond Blond abdijbier Wijn Château du Bois de la Garde A.O.P. Côtes du Rhône