- Bewaar

- Bewaar
Mosterdvinaigrette
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Snipper de sjalot en de peterselieblaadjes fijn.
-
Doe de mosterd en de wijnazijn in een kom en klop los met een klopper.
-
Doe er al kloppend de olijfolie bij en blijf ± 1 min. kloppen.
-
Meng er de fijngesnipperde sjalot en peterselie goed onder en kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Lekker in een tomatenslaatje, een groene salade of een aardappelslaatje.
-
Voeg de vinaigrette pas op het einde toe.
Voor een honingvinaigrette: vervang de mosterd door vloeibare honing en laat de peterselie en de sjalot weg.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Snipper de sjalot en de peterselieblaadjes fijn.
-
Doe de mosterd en de wijnazijn in een kom en klop los met een klopper.
-
Doe er al kloppend de olijfolie bij en blijf ± 1 min. kloppen.
-
Meng er de fijngesnipperde sjalot en peterselie goed onder en kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Lekker in een tomatenslaatje, een groene salade of een aardappelslaatje.
-
Voeg de vinaigrette pas op het einde toe.
Voor een honingvinaigrette: vervang de mosterd door vloeibare honing en laat de peterselie en de sjalot weg.