- Bewaar

- Bewaar
Mousse van kreeftensoep met grijze garnalen
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de kreeft met een scherp mes in de lengte in 2 en verwijder het vlees. Kraak de poten met een notenkraker en haal er het vlees uit. Hou 8 mooie stukken kreeftenvlees opzij.
-
Week de gelatine in koud water en knijp uit.
-
Pluk de blaadjes van de waterkers.
-
Bereiding:
-
Verwarm de kreeftensoep in een steelpannetje tot net onder het kookpunt. Haal van het vuur, roer er de zure room onder en laat de gelatine smelten. Verdeel het mengsel over 8 glaasjes en zet ± 4 u. in de koelkast.
-
Werk de glaasjes af met een stukje kreeft, wat grijze garnalen, waterkers en lompviseitjes. Steek in elk glaasje ook een maïsstick (breek onderaan een stukje af als ze te lang zijn voor uw glaasjes).
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de kreeft met een scherp mes in de lengte in 2 en verwijder het vlees. Kraak de poten met een notenkraker en haal er het vlees uit. Hou 8 mooie stukken kreeftenvlees opzij.
-
Week de gelatine in koud water en knijp uit.
-
Pluk de blaadjes van de waterkers.
-
Bereiding:
-
Verwarm de kreeftensoep in een steelpannetje tot net onder het kookpunt. Haal van het vuur, roer er de zure room onder en laat de gelatine smelten. Verdeel het mengsel over 8 glaasjes en zet ± 4 u. in de koelkast.
-
Werk de glaasjes af met een stukje kreeft, wat grijze garnalen, waterkers en lompviseitjes. Steek in elk glaasje ook een maïsstick (breek onderaan een stukje af als ze te lang zijn voor uw glaasjes).