- Bewaar

- Bewaar
Noedels met champignons en pompoen in de wok
Onze drankensuggesties
Bier Ciney Bruin Abdijbier Wijn Casa Mayor Carmenère Old Vines Colchagua Valley - Chili
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Schil de kastanjepompoen en snij het vruchtvlees in blokjes van 1 cm.
-
Snipper het knoflook en de sjalot fijn en hak de koriander grof.
-
Verwijder de pitjes uit het pepertje en snipper fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit de rijstolie in een pan of wok en bak het knoflook en de sjalot glazig.
-
Doe de champignonschijfjes, het pepertje en de kastanjepompoenblokjes erbij en voeg de droge sherry, de suiker, de sojasaus en de ketjap manis toe. Roerbak 10 min. tot de groenten gaar zijn.
-
Kook intussen de noedels gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Meng de noedels goed onder de groenten en kruid met zwarte peper.
-
Afwerking:
-
Verdeel over 4 diepe borden en werk af met de koriander.
- U kan ook veggiereepjes toevoegen aan deze wokschotel. Bak ze eerst krokant in 1 eetl. wokolie en doe ze op het einde opnieuw in de wok. - Voor vleesliefhebbers: voeg wat gebakken pitavlees toe.
Onze drankensuggesties
Bier Ciney Bruin Abdijbier Wijn Casa Mayor Carmenère Old Vines Colchagua Valley - Chili
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Schil de kastanjepompoen en snij het vruchtvlees in blokjes van 1 cm.
-
Snipper het knoflook en de sjalot fijn en hak de koriander grof.
-
Verwijder de pitjes uit het pepertje en snipper fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit de rijstolie in een pan of wok en bak het knoflook en de sjalot glazig.
-
Doe de champignonschijfjes, het pepertje en de kastanjepompoenblokjes erbij en voeg de droge sherry, de suiker, de sojasaus en de ketjap manis toe. Roerbak 10 min. tot de groenten gaar zijn.
-
Kook intussen de noedels gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Meng de noedels goed onder de groenten en kruid met zwarte peper.
-
Afwerking:
-
Verdeel over 4 diepe borden en werk af met de koriander.
- U kan ook veggiereepjes toevoegen aan deze wokschotel. Bak ze eerst krokant in 1 eetl. wokolie en doe ze op het einde opnieuw in de wok. - Voor vleesliefhebbers: voeg wat gebakken pitavlees toe.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Ciney Bruin Abdijbier Wijn Casa Mayor Carmenère Old Vines Colchagua Valley - Chili