Noedels met wokgroenten en reepjes chateaubriand
Noedels met wokgroenten en reepjes chateaubriand

Noedels met wokgroenten en reepjes chateaubriand

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 597 kcal
Vet 16.4 g
Verzadigd vet 4.5 g
Koolhydraat 61.9 g
Suiker 10.2 g
Vezel 7.2 g
Eiwit 46.7 g
Zout 5.1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snipper de lente-uitjes en de koriander fijn.

  3. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in reepjes.

  4. Bereiding:
  5. Kook de noedels gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken.

  6. Smelt de boter in een braadpan en bak de chateaubriand 2 min. aan elke kant. Kruid met zwarte peper en zout. Haal van het vuur, dek af en laat 10 min. rusten.

  7. Verhit de zonnebloemolie in een wok. Roerbak de stoofgroenten en de paprika 5 min. op een hoog vuur. Voeg de noedels en de sojasaus toe en roerbak nog 2 min.

  8. Afwerking:
  9. Verdeel de wokgroenten over de borden. Snij het vlees in reepjes en schik op de groenten. Bestrooi met de lente-ui, de koriander en het sesamzaad.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snipper de lente-uitjes en de koriander fijn.

  3. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in reepjes.

  4. Bereiding:
  5. Kook de noedels gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken.

  6. Smelt de boter in een braadpan en bak de chateaubriand 2 min. aan elke kant. Kruid met zwarte peper en zout. Haal van het vuur, dek af en laat 10 min. rusten.

  7. Verhit de zonnebloemolie in een wok. Roerbak de stoofgroenten en de paprika 5 min. op een hoog vuur. Voeg de noedels en de sojasaus toe en roerbak nog 2 min.

  8. Afwerking:
  9. Verdeel de wokgroenten over de borden. Snij het vlees in reepjes en schik op de groenten. Bestrooi met de lente-ui, de koriander en het sesamzaad.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 597 kcal
Vet 16.4 g
Verzadigd vet 4.5 g
Koolhydraat 61.9 g
Suiker 10.2 g
Vezel 7.2 g
Eiwit 46.7 g
Zout 5.1 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Postel Double Bière d'abbaye foncée Wijn Brindisi Rosso D.O.C. « Virgilius » Rubino Puglia - Italie

Bekijk het recept digitaal