- Bewaar

- Bewaar
Oesters met parmezaan
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Snipper het bieslook fijn (u hebt 1 eetl. nodig).
-
Rasp de parmezaan.
-
Open de oesters en verwijder de schelpresten. Maak het vlees los, leg het opzij en spoel de schelpen onder koud water. Leg het oestervlees opnieuw in de schelpen.
-
Verdeel de boter en het bieslook over de oesters. Bestrooi met de geraspte parmezaan en kruid met zwarte peper.
-
Schik de oesters in een stukje aluminiumfolie en verfrommel de folie een beetje, zodat de schelpen rechtop blijven liggen. Leg ze op een bakplaat.
-
Zet de oesters 2 à 3 min. onder de ovengrill op 180 °C.
Bekijk het kookfilmpje `Hoe oesters openen?' op colruyt.be/lekkerkoken.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Snipper het bieslook fijn (u hebt 1 eetl. nodig).
-
Rasp de parmezaan.
-
Open de oesters en verwijder de schelpresten. Maak het vlees los, leg het opzij en spoel de schelpen onder koud water. Leg het oestervlees opnieuw in de schelpen.
-
Verdeel de boter en het bieslook over de oesters. Bestrooi met de geraspte parmezaan en kruid met zwarte peper.
-
Schik de oesters in een stukje aluminiumfolie en verfrommel de folie een beetje, zodat de schelpen rechtop blijven liggen. Leg ze op een bakplaat.
-
Zet de oesters 2 à 3 min. onder de ovengrill op 180 °C.
Bekijk het kookfilmpje `Hoe oesters openen?' op colruyt.be/lekkerkoken.