Oosterse dipsaus
Oosterse dipsaus

Oosterse dipsaus

10 min.
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 33 kcal
Vet 2.5 g
Koolhydraat 1.2 g
Eiwit 1.3 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Meng de sojasaus met de sesamolie.

  3. Wrijf de limoen goed schoon onder koud water. Rasp de schil van de limoen (zeste) en pers de limoen.

  4. Verwijder de pitjes uit het pepertje en hak fijn.

  5. Schil en rasp de gember en hak de blaadjes koriander grof. Meng alle ingrediënten onder het sojasausmengsel.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Meng de sojasaus met de sesamolie.

  3. Wrijf de limoen goed schoon onder koud water. Rasp de schil van de limoen (zeste) en pers de limoen.

  4. Verwijder de pitjes uit het pepertje en hak fijn.

  5. Schil en rasp de gember en hak de blaadjes koriander grof. Meng alle ingrediënten onder het sojasausmengsel.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 33 kcal
Vet 2.5 g
Koolhydraat 1.2 g
Eiwit 1.3 g

Bekijk het recept digitaal