Oosterse groentepapillot met zoete aardappel
Oosterse groentepapillot met zoete aardappel

Oosterse groentepapillot met zoete aardappel

Bijgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 158 kcal
Vet 15.9 g
Koolhydraat 8.4 g
Eiwit 4.8 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Bereiding in de keuken (30 min.)
  3. Schil de zoete aardappelen en snij in blokjes van 2 cm.

  4. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij het vruchtvlees in reepjes.

  5. Snij de tapastomaten in 4 en de peultjes in schuine reepjes.

  6. Rasp de schil van de limoen en pers de limoen.

  7. Hak de korianderblaadjes grof en de steeltjes fijn.

  8. Leg 4 vellen bakpapier op 4 vellen aluminiumfolie. Verdeel er de blokjes zoete aardappel, de reepjes paprika, de stukjes tapastomaat en de peultjes over. Bestrooi met de limoenzeste.

  9. Verdeel het limoensap, de kokosmelk en de sojasaus over de 4 pakjes. Bestrooi met de fijngesnipperde koriandersteeltjes en kruid met zwarte peper. Vouw elk pakje goed dicht.

  10. Bereiding op de barbecue (25 min.)
  11. Rooster de papillotten 25 min. op een hete barbecue.

  12. Afwerking:
  13. Werk af met de korianderblaadjes.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Bereiding in de keuken (30 min.)
  3. Schil de zoete aardappelen en snij in blokjes van 2 cm.

  4. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij het vruchtvlees in reepjes.

  5. Snij de tapastomaten in 4 en de peultjes in schuine reepjes.

  6. Rasp de schil van de limoen en pers de limoen.

  7. Hak de korianderblaadjes grof en de steeltjes fijn.

  8. Leg 4 vellen bakpapier op 4 vellen aluminiumfolie. Verdeel er de blokjes zoete aardappel, de reepjes paprika, de stukjes tapastomaat en de peultjes over. Bestrooi met de limoenzeste.

  9. Verdeel het limoensap, de kokosmelk en de sojasaus over de 4 pakjes. Bestrooi met de fijngesnipperde koriandersteeltjes en kruid met zwarte peper. Vouw elk pakje goed dicht.

  10. Bereiding op de barbecue (25 min.)
  11. Rooster de papillotten 25 min. op een hete barbecue.

  12. Afwerking:
  13. Werk af met de korianderblaadjes.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 158 kcal
Vet 15.9 g
Koolhydraat 8.4 g
Eiwit 4.8 g

Bekijk het recept digitaal