- Bewaar

- Bewaar
Oosterse groentepapillot met zoete aardappel
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Bereiding in de keuken (30 min.)
-
Schil de zoete aardappelen en snij in blokjes van 2 cm.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij het vruchtvlees in reepjes.
-
Snij de tapastomaten in 4 en de peultjes in schuine reepjes.
-
Rasp de schil van de limoen en pers de limoen.
-
Hak de korianderblaadjes grof en de steeltjes fijn.
-
Leg 4 vellen bakpapier op 4 vellen aluminiumfolie. Verdeel er de blokjes zoete aardappel, de reepjes paprika, de stukjes tapastomaat en de peultjes over. Bestrooi met de limoenzeste.
-
Verdeel het limoensap, de kokosmelk en de sojasaus over de 4 pakjes. Bestrooi met de fijngesnipperde koriandersteeltjes en kruid met zwarte peper. Vouw elk pakje goed dicht.
-
Bereiding op de barbecue (25 min.)
-
Rooster de papillotten 25 min. op een hete barbecue.
-
Afwerking:
-
Werk af met de korianderblaadjes.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Bereiding in de keuken (30 min.)
-
Schil de zoete aardappelen en snij in blokjes van 2 cm.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij het vruchtvlees in reepjes.
-
Snij de tapastomaten in 4 en de peultjes in schuine reepjes.
-
Rasp de schil van de limoen en pers de limoen.
-
Hak de korianderblaadjes grof en de steeltjes fijn.
-
Leg 4 vellen bakpapier op 4 vellen aluminiumfolie. Verdeel er de blokjes zoete aardappel, de reepjes paprika, de stukjes tapastomaat en de peultjes over. Bestrooi met de limoenzeste.
-
Verdeel het limoensap, de kokosmelk en de sojasaus over de 4 pakjes. Bestrooi met de fijngesnipperde koriandersteeltjes en kruid met zwarte peper. Vouw elk pakje goed dicht.
-
Bereiding op de barbecue (25 min.)
-
Rooster de papillotten 25 min. op een hete barbecue.
-
Afwerking:
-
Werk af met de korianderblaadjes.