- Bewaar

- Bewaar
Oosterse noedels met zeevruchten in kokos-gembersaus
Onze drankensuggesties
Wijn Pinot Blanc 1er Cru - A.C. Moselle Luxembourgeoise Wijn Clos de la Chapelle `Prestige' - A.O.P. Muscadet Sèvre-et-Maine - Sur Lie
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper de knoflookteentjes en het citroengras fijn.
-
Schil de gember en snipper fijn.
-
Verwijder de pitjes uit het pepertje en snij in fijne ringetjes.
-
Snij de koriander grof.
-
Spoel de mosselen onder koud water en verwijder de baard.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een grote stoofpot en bak het knoflook, de gember, het citroengras en het pepertje 1 min.
-
Voeg de mosselen toe en kruid met het kerriepoeder, de cayennepeper en peper. Overgiet met de kokosmelk en breng aan de kook.
-
Zodra de kokosmelk kookt, schudt u de mosselen goed om. Voeg de diepgevroren frutti di mare toe en laat opnieuw koken tot de mosselen gaar zijn.
-
Kook de noedels intussen gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Afwerking:
-
Verdeel de noedels over de borden en schep er de mosselen, frutti di mare en wat kokos-gembersaus over. Bestrooi met de koriander. Serveer met groenten, zoals gestoomde broccoliroosjes of gewokte prei.
Onze drankensuggesties
Wijn Pinot Blanc 1er Cru - A.C. Moselle Luxembourgeoise Wijn Clos de la Chapelle `Prestige' - A.O.P. Muscadet Sèvre-et-Maine - Sur Lie
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper de knoflookteentjes en het citroengras fijn.
-
Schil de gember en snipper fijn.
-
Verwijder de pitjes uit het pepertje en snij in fijne ringetjes.
-
Snij de koriander grof.
-
Spoel de mosselen onder koud water en verwijder de baard.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een grote stoofpot en bak het knoflook, de gember, het citroengras en het pepertje 1 min.
-
Voeg de mosselen toe en kruid met het kerriepoeder, de cayennepeper en peper. Overgiet met de kokosmelk en breng aan de kook.
-
Zodra de kokosmelk kookt, schudt u de mosselen goed om. Voeg de diepgevroren frutti di mare toe en laat opnieuw koken tot de mosselen gaar zijn.
-
Kook de noedels intussen gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Afwerking:
-
Verdeel de noedels over de borden en schep er de mosselen, frutti di mare en wat kokos-gembersaus over. Bestrooi met de koriander. Serveer met groenten, zoals gestoomde broccoliroosjes of gewokte prei.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Pinot Blanc 1er Cru - A.C. Moselle Luxembourgeoise Wijn Clos de la Chapelle `Prestige' - A.O.P. Muscadet Sèvre-et-Maine - Sur Lie