- Bewaar

- Bewaar
Oosterse salad in a jar
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min. + afkoelen)
-
Kook de rijst in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat afkoelen.
-
Laat intussen de edamameboontjes uitlekken en rasp de wortel.
-
Snipper de lente-uitjes fijn en pluk de blaadjes van de takjes koriander.
-
Snij de limoen in partjes.
-
Bereiding:
-
1 Verdeel de zoetzure saus over 4 bokalen.
-
2 Meng de afgekoelde rijst met de edamame_x0002_boontjes, de sojascheuten en de geraspte wortel. Verdeel over de bokalen en werk af met enkele partyscampi's.
-
3 Bestrooi met de koriander, de lente-uitjes en de pinda's en besprenkel met de sojasaus en de sesamolie. Serveer met de limoenpartjes.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min. + afkoelen)
-
Kook de rijst in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat afkoelen.
-
Laat intussen de edamameboontjes uitlekken en rasp de wortel.
-
Snipper de lente-uitjes fijn en pluk de blaadjes van de takjes koriander.
-
Snij de limoen in partjes.
-
Bereiding:
-
1 Verdeel de zoetzure saus over 4 bokalen.
-
2 Meng de afgekoelde rijst met de edamame_x0002_boontjes, de sojascheuten en de geraspte wortel. Verdeel over de bokalen en werk af met enkele partyscampi's.
-
3 Bestrooi met de koriander, de lente-uitjes en de pinda's en besprenkel met de sojasaus en de sesamolie. Serveer met de limoenpartjes.