Oosterse salad in a jar
Oosterse salad in a jar

Oosterse salad in a jar

Lunch
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 531 kcal
Vet 18 g
Verzadigd vet 2.8 g
Koolhydraat 71.2 g
Suiker 17.2 g
Vezel 5 g
Eiwit 18.6 g
Zout 3.1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:

  2. (15 min. + afkoelen)

  3. Kook de rijst in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat afkoelen.

  4. Laat intussen de edamameboontjes uitlekken en rasp de wortel.

  5. Snipper de lente-uitjes fijn en pluk de blaadjes van de takjes koriander.

  6. Snij de limoen in partjes.

  7. Bereiding:

  8. 1 Verdeel de zoetzure saus over 4 bokalen.

  9. 2 Meng de afgekoelde rijst met de edamame_x0002_boontjes, de sojascheuten en de geraspte wortel. Verdeel over de bokalen en werk af met enkele partyscampi's.

  10. 3 Bestrooi met de koriander, de lente-uitjes en de pinda's en besprenkel met de sojasaus en de sesamolie. Serveer met de limoenpartjes.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:

  2. (15 min. + afkoelen)

  3. Kook de rijst in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat afkoelen.

  4. Laat intussen de edamameboontjes uitlekken en rasp de wortel.

  5. Snipper de lente-uitjes fijn en pluk de blaadjes van de takjes koriander.

  6. Snij de limoen in partjes.

  7. Bereiding:

  8. 1 Verdeel de zoetzure saus over 4 bokalen.

  9. 2 Meng de afgekoelde rijst met de edamame_x0002_boontjes, de sojascheuten en de geraspte wortel. Verdeel over de bokalen en werk af met enkele partyscampi's.

  10. 3 Bestrooi met de koriander, de lente-uitjes en de pinda's en besprenkel met de sojasaus en de sesamolie. Serveer met de limoenpartjes.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 531 kcal
Vet 18 g
Verzadigd vet 2.8 g
Koolhydraat 71.2 g
Suiker 17.2 g
Vezel 5 g
Eiwit 18.6 g
Zout 3.1 g

Bekijk het recept digitaal