Oreganocitroenboter
- Bewaar

- Bewaar
Oreganocitroenboter
Bijgerecht
4 pers.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie
681 kcal
Vet
74.4 g
Verzadigd vet
48.5 g
Koolhydraat
1.9 g
Suiker
1.1 g
Vezel
0.1 g
Eiwit
0.8 g
Zout
0.9 g
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Bereiding:
-
(10 min. + rusttijd in de koelkast)
-
1 Pers het knoflook en snipper de oregano fijn. Rasp de schil (niet het wit) van de citroenen.
-
2 Meng de boter, het knoflook, de oregano en de citroenzeste onder elkaar. Kruid met peper en zout.
-
3 Maak een rolletje van de boter en rol strak op in vershoudfolie. Leg in de koelkast.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Bereiding:
-
(10 min. + rusttijd in de koelkast)
-
1 Pers het knoflook en snipper de oregano fijn. Rasp de schil (niet het wit) van de citroenen.
-
2 Meng de boter, het knoflook, de oregano en de citroenzeste onder elkaar. Kruid met peper en zout.
-
3 Maak een rolletje van de boter en rol strak op in vershoudfolie. Leg in de koelkast.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie
681 kcal
Vet
74.4 g
Verzadigd vet
48.5 g
Koolhydraat
1.9 g
Suiker
1.1 g
Vezel
0.1 g
Eiwit
0.8 g
Zout
0.9 g
Meer recepten?
Bekijk het recept digitaal
Boodschappen doen
Werken bij Colruyt?