Oreganocitroenboter
Oreganocitroenboter

Oreganocitroenboter

Bijgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 681 kcal
Vet 74.4 g
Verzadigd vet 48.5 g
Koolhydraat 1.9 g
Suiker 1.1 g
Vezel 0.1 g
Eiwit 0.8 g
Zout 0.9 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. (10 min. + rusttijd in de koelkast)

  3. 1 Pers het knoflook en snipper de oregano fijn. Rasp de schil (niet het wit) van de citroenen.

  4. 2 Meng de boter, het knoflook, de oregano en de citroenzeste onder elkaar. Kruid met peper en zout.

  5. 3 Maak een rolletje van de boter en rol strak op in vershoudfolie. Leg in de koelkast.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. (10 min. + rusttijd in de koelkast)

  3. 1 Pers het knoflook en snipper de oregano fijn. Rasp de schil (niet het wit) van de citroenen.

  4. 2 Meng de boter, het knoflook, de oregano en de citroenzeste onder elkaar. Kruid met peper en zout.

  5. 3 Maak een rolletje van de boter en rol strak op in vershoudfolie. Leg in de koelkast.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 681 kcal
Vet 74.4 g
Verzadigd vet 48.5 g
Koolhydraat 1.9 g
Suiker 1.1 g
Vezel 0.1 g
Eiwit 0.8 g
Zout 0.9 g

Bekijk het recept digitaal