- Bewaar

- Bewaar
Parelcouscous met gebakken radijsjes en erwten
Onze drankensuggesties
Bier Super 8 IPA Blond bier Wijn Vaugelas `Les Falaises' A.O.P. Languedoc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de radijzen in 4.
-
Hak de dille grof.
-
Snij de rode ui in heel fijne ringen.
-
Bereiding:
-
Kook de parelcouscous gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen de olijfolie in een grote pan en bak de radijzen 2 min.
-
Voeg de diepgevroren erwten toe en laat nog 2 à 3 min. bakken. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Meng de erwten, de radijzen en de rode ui onder de parelcouscous. Voeg de dille en de vinaigrette toe.
Pimp dit slaatje met gerookte zalm, garnaaltjes, gebakken pancetta ...
Onze drankensuggesties
Bier Super 8 IPA Blond bier Wijn Vaugelas `Les Falaises' A.O.P. Languedoc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de radijzen in 4.
-
Hak de dille grof.
-
Snij de rode ui in heel fijne ringen.
-
Bereiding:
-
Kook de parelcouscous gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen de olijfolie in een grote pan en bak de radijzen 2 min.
-
Voeg de diepgevroren erwten toe en laat nog 2 à 3 min. bakken. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Meng de erwten, de radijzen en de rode ui onder de parelcouscous. Voeg de dille en de vinaigrette toe.
Pimp dit slaatje met gerookte zalm, garnaaltjes, gebakken pancetta ...
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Super 8 IPA Blond bier Wijn Vaugelas `Les Falaises' A.O.P. Languedoc