Parelcouscous met gebakken radijsjes en erwten
Parelcouscous met gebakken radijsjes en erwten

Parelcouscous met gebakken radijsjes en erwten

Lunch
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 335 kcal
Vet 13.3 g
Verzadigd vet 1.5 g
Koolhydraat 42.9 g
Suiker 4.8 g
Vezel 3.9 g
Eiwit 9.1 g
Zout 0.4 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Snij de radijzen in 4.

  4. Hak de dille grof.

  5. Snij de rode ui in heel fijne ringen.

  6. Bereiding:
  7. Kook de parelcouscous gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  8. Verhit intussen de olijfolie in een grote pan en bak de radijzen 2 min.

  9. Voeg de diepgevroren erwten toe en laat nog 2 à 3 min. bakken. Kruid met peper en zout.

  10. Afwerking:
  11. Meng de erwten, de radijzen en de rode ui onder de parelcouscous. Voeg de dille en de vinaigrette toe.

Tip

Pimp dit slaatje met gerookte zalm, garnaaltjes, gebakken pancetta ...

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Snij de radijzen in 4.

  4. Hak de dille grof.

  5. Snij de rode ui in heel fijne ringen.

  6. Bereiding:
  7. Kook de parelcouscous gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  8. Verhit intussen de olijfolie in een grote pan en bak de radijzen 2 min.

  9. Voeg de diepgevroren erwten toe en laat nog 2 à 3 min. bakken. Kruid met peper en zout.

  10. Afwerking:
  11. Meng de erwten, de radijzen en de rode ui onder de parelcouscous. Voeg de dille en de vinaigrette toe.

Tip

Pimp dit slaatje met gerookte zalm, garnaaltjes, gebakken pancetta ...

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 335 kcal
Vet 13.3 g
Verzadigd vet 1.5 g
Koolhydraat 42.9 g
Suiker 4.8 g
Vezel 3.9 g
Eiwit 9.1 g
Zout 0.4 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Super 8 IPA Blond bier Wijn Vaugelas `Les Falaises' A.O.P. Languedoc

Bekijk het recept digitaal