- Bewaar

- Bewaar
Pastasalade met groenterolletjes, romige avocadodressing en aardbei
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Giorgio Gieco Malbec `Single Vineyard' Mendoza - Argentinië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de tomaatjes in 2. Verdeel de broccoli in kleine roosjes. Snij de aardbeien in de lengte in 2 of in 4, afhankelijk van de grootte.
-
Snij de halve courgette in de lengte in 2. Schraap er de zaadjes uit met een lepel. Schil de wortelen. Snij de courgette en de wortelen in lange, fijne linten met een dunschiller en rol op.
-
Rasp schilfers van de pecorino met een dunschiller.
-
Bereiding:
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Voeg de laatste 4 min. de broccoliroosjes toe en laat onafgedekt koken. Giet af en spoel onder koud water. Laat uitlekken en afkoelen.
-
Maak intussen de dressing: pers de limoen en plet het vruchtvlees van de avocado. Meng de avocado met het limoensap, de pesto en de olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Meng de dressing onder de pasta. Voeg de tomaten en de aardbeien toe. Meng door elkaar en verdeel er de wortel- en courgetterolletjes over.
-
Bestrooi met de pecorino en de pompoenpitten.
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Giorgio Gieco Malbec `Single Vineyard' Mendoza - Argentinië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de tomaatjes in 2. Verdeel de broccoli in kleine roosjes. Snij de aardbeien in de lengte in 2 of in 4, afhankelijk van de grootte.
-
Snij de halve courgette in de lengte in 2. Schraap er de zaadjes uit met een lepel. Schil de wortelen. Snij de courgette en de wortelen in lange, fijne linten met een dunschiller en rol op.
-
Rasp schilfers van de pecorino met een dunschiller.
-
Bereiding:
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Voeg de laatste 4 min. de broccoliroosjes toe en laat onafgedekt koken. Giet af en spoel onder koud water. Laat uitlekken en afkoelen.
-
Maak intussen de dressing: pers de limoen en plet het vruchtvlees van de avocado. Meng de avocado met het limoensap, de pesto en de olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Meng de dressing onder de pasta. Voeg de tomaten en de aardbeien toe. Meng door elkaar en verdeel er de wortel- en courgetterolletjes over.
-
Bestrooi met de pecorino en de pompoenpitten.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Giorgio Gieco Malbec `Single Vineyard' Mendoza - Argentinië