- Bewaar

- Bewaar
Pastasalade met venkel en gerookte makreel
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Blond abdijbier Wijn Hardy's 'Stamp of Australia' Chardonnay-Sémillon Australië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min. + 1 u. marineren)
-
Snij de rode ui in 2 en daarna in halvemaantjes.
-
Verwijder de harde kern uit de venkel. Rasp de venkel en snipper het groen fijn.
-
Meng de wittewijnazijn, 2 eetl. olijfolie, de mosterd en de suiker met het venkelgroen. Kruid met zwarte peper en grof zeezout. Leg er de stukjes rode ui in en laat 1 u. marineren in de koelkast.
-
Bereiding:
-
Kook de penne in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en meng er 1 eetl. olijfolie onder.
-
Rooster intussen de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Snij de multicolorsla fijn. Verdeel de makreel in stukjes en maak schilfers van de parmezaan met een dunschiller.
-
Rasp de schil van de citroen (niet het wit) en pers hem. Snij het vruchtvlees van de avocado in schijfjes en besprenkel met een beetje citroensap.
-
Meng de gemarineerde ui onder de penne en voeg de geraspte venkel, de avocado en de sla toe.
-
Werk de pasta af met de pijnboompitten, de citroenzeste, de rest van het citroensap, de makreel en de parmezaanschilfers.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding (20 min.) 1 Snij 100 g venkel fijn. Kook samen met 30 g mini-penne 13 min. in ongezouten water. Giet af. 2 Voeg het vruchtvlees van 1/4 avocado toe. 3 Mix fijn en meng er 1 koffiel. plantaardige olie onder.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Blond abdijbier Wijn Hardy's 'Stamp of Australia' Chardonnay-Sémillon Australië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min. + 1 u. marineren)
-
Snij de rode ui in 2 en daarna in halvemaantjes.
-
Verwijder de harde kern uit de venkel. Rasp de venkel en snipper het groen fijn.
-
Meng de wittewijnazijn, 2 eetl. olijfolie, de mosterd en de suiker met het venkelgroen. Kruid met zwarte peper en grof zeezout. Leg er de stukjes rode ui in en laat 1 u. marineren in de koelkast.
-
Bereiding:
-
Kook de penne in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en meng er 1 eetl. olijfolie onder.
-
Rooster intussen de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Snij de multicolorsla fijn. Verdeel de makreel in stukjes en maak schilfers van de parmezaan met een dunschiller.
-
Rasp de schil van de citroen (niet het wit) en pers hem. Snij het vruchtvlees van de avocado in schijfjes en besprenkel met een beetje citroensap.
-
Meng de gemarineerde ui onder de penne en voeg de geraspte venkel, de avocado en de sla toe.
-
Werk de pasta af met de pijnboompitten, de citroenzeste, de rest van het citroensap, de makreel en de parmezaanschilfers.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding (20 min.) 1 Snij 100 g venkel fijn. Kook samen met 30 g mini-penne 13 min. in ongezouten water. Giet af. 2 Voeg het vruchtvlees van 1/4 avocado toe. 3 Mix fijn en meng er 1 koffiel. plantaardige olie onder.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Blond abdijbier Wijn Hardy's 'Stamp of Australia' Chardonnay-Sémillon Australië