- Bewaar

- Bewaar
Pastinaakchips met paprika
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de pastinaken en snij ze in hele fijne schijfjes met een mandoline of een dunschiller.
-
Verwarm de oven voor op 170 °C.
-
Bereiding:
-
Meng de pastinaakschijfjes met de arachideolie in een kom.
-
Schik ze op een bakplaat met bakpapier en laat er wat ruimte tussen. Zet ± 10 min. in de voorverwarmde oven. Meng de schijfjes halverwege de baktijd door elkaar.
-
Kruid de chips met zout en paprikapoeder zodra ze uit de oven komen. Meng opnieuw.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de pastinaken en snij ze in hele fijne schijfjes met een mandoline of een dunschiller.
-
Verwarm de oven voor op 170 °C.
-
Bereiding:
-
Meng de pastinaakschijfjes met de arachideolie in een kom.
-
Schik ze op een bakplaat met bakpapier en laat er wat ruimte tussen. Zet ± 10 min. in de voorverwarmde oven. Meng de schijfjes halverwege de baktijd door elkaar.
-
Kruid de chips met zout en paprikapoeder zodra ze uit de oven komen. Meng opnieuw.