Pastinaakchips met paprika
Pastinaakchips met paprika

Pastinaakchips met paprika

Tussendoortje
1 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 90 kcal
Vet 3.6 g
Verzadigd vet 0.6 g
Koolhydraat 10.5 g
Suiker 5.1 g
Vezel 4.7 g
Eiwit 1.7 g
Zout 0.1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Schil de pastinaken en snij ze in hele fijne schijfjes met een mandoline of een dunschiller.

  3. Verwarm de oven voor op 170 °C.

  4. Bereiding:
  5. Meng de pastinaakschijfjes met de arachideolie in een kom.

  6. Schik ze op een bakplaat met bakpapier en laat er wat ruimte tussen. Zet ± 10 min. in de voorverwarmde oven. Meng de schijfjes halverwege de baktijd door elkaar.

  7. Kruid de chips met zout en paprikapoeder zodra ze uit de oven komen. Meng opnieuw.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Schil de pastinaken en snij ze in hele fijne schijfjes met een mandoline of een dunschiller.

  3. Verwarm de oven voor op 170 °C.

  4. Bereiding:
  5. Meng de pastinaakschijfjes met de arachideolie in een kom.

  6. Schik ze op een bakplaat met bakpapier en laat er wat ruimte tussen. Zet ± 10 min. in de voorverwarmde oven. Meng de schijfjes halverwege de baktijd door elkaar.

  7. Kruid de chips met zout en paprikapoeder zodra ze uit de oven komen. Meng opnieuw.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 90 kcal
Vet 3.6 g
Verzadigd vet 0.6 g
Koolhydraat 10.5 g
Suiker 5.1 g
Vezel 4.7 g
Eiwit 1.7 g
Zout 0.1 g

Bekijk het recept digitaal