Pesto van rode biet
Pesto van rode biet

Pesto van rode biet

1 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 1085 kcal
Vet 98.6 g
Koolhydraat 20 g
Eiwit 29.5 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij de rode biet in stukken.

  3. Rasp de appel fijn.

  4. Bereiding:
  5. Meng de stukken rode biet met de geraspte appel.

  6. Voeg de geraspte parmezaan, de pijnboompitten en de olijfolie toe. Mix heel fijn en kruid met peper en zout.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij de rode biet in stukken.

  3. Rasp de appel fijn.

  4. Bereiding:
  5. Meng de stukken rode biet met de geraspte appel.

  6. Voeg de geraspte parmezaan, de pijnboompitten en de olijfolie toe. Mix heel fijn en kruid met peper en zout.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 1085 kcal
Vet 98.6 g
Koolhydraat 20 g
Eiwit 29.5 g

Bekijk het recept digitaal