Pittige dipsaus met feta en gegrilde paprika
Pittige dipsaus met feta en gegrilde paprika

Pittige dipsaus met feta en gegrilde paprika

10 min.
Aperitiefhapje
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 159 kcal
Vet 11.9 g
Koolhydraat 4 g
Eiwit 8.4 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verwijder de pitjes uit 1 rood pepertje, rits de blaadjes van 3 takjes verse tijm en laat 2 gegrilde paprika's uit bokaal uitlekken.

  3. Mix 200 g feta met de paprika's, het pepertje en de tijm tot een gladde saus. Kruid met zwarte peper uit de molen. Serveer met blaadjes Romeinse slaharten.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verwijder de pitjes uit 1 rood pepertje, rits de blaadjes van 3 takjes verse tijm en laat 2 gegrilde paprika's uit bokaal uitlekken.

  3. Mix 200 g feta met de paprika's, het pepertje en de tijm tot een gladde saus. Kruid met zwarte peper uit de molen. Serveer met blaadjes Romeinse slaharten.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 159 kcal
Vet 11.9 g
Koolhydraat 4 g
Eiwit 8.4 g

Bekijk het recept digitaal