Pittige fetadipsaus
Pittige fetadipsaus

Pittige fetadipsaus

1 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 525 kcal
Vet 47.5 g
Koolhydraat 6.5 g
Eiwit 17.1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Verwijder de pitjes uit het pepertje en snipper fijn.

  3. Snipper het knoflook fijn.

  4. Snij de feta in blokjes.

  5. Bereiding:
  6. Mix alle ingrediënten tot een gladde saus.

  7. Kruid met peper en een beetje zout.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Verwijder de pitjes uit het pepertje en snipper fijn.

  3. Snipper het knoflook fijn.

  4. Snij de feta in blokjes.

  5. Bereiding:
  6. Mix alle ingrediënten tot een gladde saus.

  7. Kruid met peper en een beetje zout.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 525 kcal
Vet 47.5 g
Koolhydraat 6.5 g
Eiwit 17.1 g

Bekijk het recept digitaal