Pittige fetadipsaus
- Bewaar

- Bewaar
Pittige fetadipsaus
1 pers.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie
525 kcal
Vet
47.5 g
Koolhydraat
6.5 g
Eiwit
17.1 g
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verwijder de pitjes uit het pepertje en snipper fijn.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Snij de feta in blokjes.
-
Bereiding:
-
Mix alle ingrediënten tot een gladde saus.
-
Kruid met peper en een beetje zout.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verwijder de pitjes uit het pepertje en snipper fijn.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Snij de feta in blokjes.
-
Bereiding:
-
Mix alle ingrediënten tot een gladde saus.
-
Kruid met peper en een beetje zout.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie
525 kcal
Vet
47.5 g
Koolhydraat
6.5 g
Eiwit
17.1 g
Meer recepten?
Bekijk het recept digitaal
Boodschappen doen
Werken bij Colruyt?