- Bewaar

- Bewaar
Pokébowl XL
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Blond abdijbier Wijn Réserve Gérard Bertrand A.O.P. Tautavel
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de halve broccoli in kleine roosjes.
-
Trek de champignons wat uit elkaar en snij de grootste in stukken.
-
Snij de uiteinden van de boontjes.
-
Snij het vruchtvlees van de avocado in halvemaantjes. Pers er de halve limoen over.
-
Verwijder de pitjes uit de halve komkommer en maak er lange linten van met een dunschiller.
-
Snij het vruchtvlees van de mango in fijne partjes.
-
Bereiding:
-
Kook de prinsessenboontjes 8 min. onafgedekt gaar in lichtgezouten water. Schep ze uit het water met een schuimspaan en spoel onder koud water.
-
Doe de broccoliroosjes in hetzelfde water en laat 5 à 8 min. koken. Schep ze uit het water met een schuimspaan en spoel onder koud water.
-
Kook de kwarteleitjes 4 à 5 min. in hetzelfde water. Giet af en spoel onder koud water. Laat afkoelen, pel ze en snij in de lengte in 2.
-
Kook intussen de sobanoedels in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af, spoel onder koud water en meng er 2 eetl. sesamolie onder. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Verhit 1 eetl. sesamolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de champignons 3 à 4 min. op een hoog vuur. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Schik de ingrediënten per kleur: broccoli, boontjes, preischeuten, champignons, noedels, avocado, komkommer en mango. Werk af met de kwarteleitjes, de noten en de hummus.
Gebruik gerust andere groenten uit uw koelkast voor deze pokébowl. Stoof of blancheer ze eventueel en schik ze per kleur.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Blond abdijbier Wijn Réserve Gérard Bertrand A.O.P. Tautavel
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de halve broccoli in kleine roosjes.
-
Trek de champignons wat uit elkaar en snij de grootste in stukken.
-
Snij de uiteinden van de boontjes.
-
Snij het vruchtvlees van de avocado in halvemaantjes. Pers er de halve limoen over.
-
Verwijder de pitjes uit de halve komkommer en maak er lange linten van met een dunschiller.
-
Snij het vruchtvlees van de mango in fijne partjes.
-
Bereiding:
-
Kook de prinsessenboontjes 8 min. onafgedekt gaar in lichtgezouten water. Schep ze uit het water met een schuimspaan en spoel onder koud water.
-
Doe de broccoliroosjes in hetzelfde water en laat 5 à 8 min. koken. Schep ze uit het water met een schuimspaan en spoel onder koud water.
-
Kook de kwarteleitjes 4 à 5 min. in hetzelfde water. Giet af en spoel onder koud water. Laat afkoelen, pel ze en snij in de lengte in 2.
-
Kook intussen de sobanoedels in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af, spoel onder koud water en meng er 2 eetl. sesamolie onder. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Verhit 1 eetl. sesamolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de champignons 3 à 4 min. op een hoog vuur. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Schik de ingrediënten per kleur: broccoli, boontjes, preischeuten, champignons, noedels, avocado, komkommer en mango. Werk af met de kwarteleitjes, de noten en de hummus.
Gebruik gerust andere groenten uit uw koelkast voor deze pokébowl. Stoof of blancheer ze eventueel en schik ze per kleur.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Blond abdijbier Wijn Réserve Gérard Bertrand A.O.P. Tautavel