- Bewaar

- Bewaar
Pompoentaart met pancetta en salie
Onze drankensuggesties
Bier Mort Subite Gueuze Lambic Wijn Verdicchio dei Castelli di Jesi D.O.C. Classico - Moncaro - Marche - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min. + 30 min. in de oven)
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Snij het vruchtvlees van de pompoen in dunne plakjes.
-
Schik de plakjes pompoen op een bakplaat met bakpapier en besprenkel met de olijfolie. Zet 30 min. in de voorverwarmde oven.
-
Hak ondertussen de walnootpitten f jn (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zakje stopt en er met een deegrol of glazen fles over rolt).
-
Snipper de salie fijn.
-
Klop het ei los met een vork en meng samen met de fijngesnipperde salie en de fijngehakte walnootpitten onder de plattekaas. Kruid met peper en zout.
-
Bereiding:
-
Schik het bladerdeeg samen met het bakpapier in een taartvorm (Ø 24 cm). Prik er een paar keer in met een vork.
-
Verdeel de plakjes geroosterde pompoen over de taart bodem en giet er het plattekaasmengsel over.
-
Schik er de sneetjes pancetta op en zet 25 à 30 min. in de voorverwarmde oven.
Onze drankensuggesties
Bier Mort Subite Gueuze Lambic Wijn Verdicchio dei Castelli di Jesi D.O.C. Classico - Moncaro - Marche - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min. + 30 min. in de oven)
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Snij het vruchtvlees van de pompoen in dunne plakjes.
-
Schik de plakjes pompoen op een bakplaat met bakpapier en besprenkel met de olijfolie. Zet 30 min. in de voorverwarmde oven.
-
Hak ondertussen de walnootpitten f jn (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zakje stopt en er met een deegrol of glazen fles over rolt).
-
Snipper de salie fijn.
-
Klop het ei los met een vork en meng samen met de fijngesnipperde salie en de fijngehakte walnootpitten onder de plattekaas. Kruid met peper en zout.
-
Bereiding:
-
Schik het bladerdeeg samen met het bakpapier in een taartvorm (Ø 24 cm). Prik er een paar keer in met een vork.
-
Verdeel de plakjes geroosterde pompoen over de taart bodem en giet er het plattekaasmengsel over.
-
Schik er de sneetjes pancetta op en zet 25 à 30 min. in de voorverwarmde oven.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Mort Subite Gueuze Lambic Wijn Verdicchio dei Castelli di Jesi D.O.C. Classico - Moncaro - Marche - Italië