Pompoentaart met pancetta en salie
Pompoentaart met pancetta en salie

Pompoentaart met pancetta en salie

1 u. 10 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 423 kcal
Vet 30.4 g
Koolhydraat 24.1 g
Eiwit 13.6 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min. + 30 min. in de oven)

  3. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  4. Snij het vruchtvlees van de pompoen in dunne plakjes.

  5. Schik de plakjes pompoen op een bakplaat met bakpapier en besprenkel met de olijfolie. Zet 30 min. in de voorverwarmde oven.

  6. Hak ondertussen de walnootpitten f jn (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zakje stopt en er met een deegrol of glazen fles over rolt).

  7. Snipper de salie fijn.

  8. Klop het ei los met een vork en meng samen met de fijngesnipperde salie en de fijngehakte walnootpitten onder de plattekaas. Kruid met peper en zout.

  9. Bereiding:
  10. Schik het bladerdeeg samen met het bakpapier in een taartvorm (Ø 24 cm). Prik er een paar keer in met een vork.

  11. Verdeel de plakjes geroosterde pompoen over de taart bodem en giet er het plattekaasmengsel over.

  12. Schik er de sneetjes pancetta op en zet 25 à 30 min. in de voorverwarmde oven.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min. + 30 min. in de oven)

  3. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  4. Snij het vruchtvlees van de pompoen in dunne plakjes.

  5. Schik de plakjes pompoen op een bakplaat met bakpapier en besprenkel met de olijfolie. Zet 30 min. in de voorverwarmde oven.

  6. Hak ondertussen de walnootpitten f jn (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zakje stopt en er met een deegrol of glazen fles over rolt).

  7. Snipper de salie fijn.

  8. Klop het ei los met een vork en meng samen met de fijngesnipperde salie en de fijngehakte walnootpitten onder de plattekaas. Kruid met peper en zout.

  9. Bereiding:
  10. Schik het bladerdeeg samen met het bakpapier in een taartvorm (Ø 24 cm). Prik er een paar keer in met een vork.

  11. Verdeel de plakjes geroosterde pompoen over de taart bodem en giet er het plattekaasmengsel over.

  12. Schik er de sneetjes pancetta op en zet 25 à 30 min. in de voorverwarmde oven.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 423 kcal
Vet 30.4 g
Koolhydraat 24.1 g
Eiwit 13.6 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Mort Subite Gueuze Lambic Wijn Verdicchio dei Castelli di Jesi D.O.C. Classico - Moncaro - Marche - Italië

Bekijk het recept digitaal