- Bewaar

- Bewaar
Portobello met spinazie, champignons en gerookte zalm
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min)
-
Wrijf de portobello's schoon.
-
Snipper de sjalot en het knoflook fijn.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Vet een ovenschaal in met 1 eetl. olijfolie.
-
Bereiding:
-
Schik de portobello's met de holle kant naar boven in de ovenschaal. Besprenkel met 1 eetl. olijfolie en kruid met peper en zout. Zet 5 à 8 min. in de voorverwarmde oven.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de sjalot en het knoflook 1 à 2 min. glazig. Voeg de spinazie toe en roerbak tot die geslonken is. Voeg de bloem toe en laat even meebakken. Voeg dan de Boursin Cuisine toe en kruid met peper en zout.
-
Haal de portobello's uit de oven en vul met de spinaziemengeling. Schik er enkele halfgedroogde kerstomaatjes en wat zalmreepjes op en zet nog 5 à 8 min. in de oven.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min)
-
Wrijf de portobello's schoon.
-
Snipper de sjalot en het knoflook fijn.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Vet een ovenschaal in met 1 eetl. olijfolie.
-
Bereiding:
-
Schik de portobello's met de holle kant naar boven in de ovenschaal. Besprenkel met 1 eetl. olijfolie en kruid met peper en zout. Zet 5 à 8 min. in de voorverwarmde oven.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de sjalot en het knoflook 1 à 2 min. glazig. Voeg de spinazie toe en roerbak tot die geslonken is. Voeg de bloem toe en laat even meebakken. Voeg dan de Boursin Cuisine toe en kruid met peper en zout.
-
Haal de portobello's uit de oven en vul met de spinaziemengeling. Schik er enkele halfgedroogde kerstomaatjes en wat zalmreepjes op en zet nog 5 à 8 min. in de oven.