- Bewaar

- Bewaar
Quinoaslaatje met geitenkaas
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Pers de sinaasappel.
-
Snij de ongeschilde komkommer in fijne blokjes.
-
Snipper de blaadjes munt fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de quinoa gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder koud water. Laat afkoelen.
-
Verhit intussen een pan met antiaanbaklaag zonder vetstof en bak de spekblokjes 2 à 3 min. krokant. Haal uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.
-
Meng de frambozenazijn met het sinaasappelsap, de olijfolie en de honing. Kruid met peper en zout.
-
Verdeel de vinaigrette over 4 afsluitbare bokalen.
-
Bedek met een laagje komkommer en een laagje rauwkostmix.
-
Vul aan met de afgekoelde quinoa en verkruimel er de geitenkaas over.
-
Bedek met de spekblokjes, granaatappelpitjes en blauwe bessen.
-
Vul de rest van de bokaal aan met de spinazie en de fijngesnipperde munt. Werk af met de pecannoten.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Pers de sinaasappel.
-
Snij de ongeschilde komkommer in fijne blokjes.
-
Snipper de blaadjes munt fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de quinoa gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder koud water. Laat afkoelen.
-
Verhit intussen een pan met antiaanbaklaag zonder vetstof en bak de spekblokjes 2 à 3 min. krokant. Haal uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.
-
Meng de frambozenazijn met het sinaasappelsap, de olijfolie en de honing. Kruid met peper en zout.
-
Verdeel de vinaigrette over 4 afsluitbare bokalen.
-
Bedek met een laagje komkommer en een laagje rauwkostmix.
-
Vul aan met de afgekoelde quinoa en verkruimel er de geitenkaas over.
-
Bedek met de spekblokjes, granaatappelpitjes en blauwe bessen.
-
Vul de rest van de bokaal aan met de spinazie en de fijngesnipperde munt. Werk af met de pecannoten.