- Bewaar

- Bewaar
Rendier-bubbels
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Prik de takjes rozemarijn in de marshmallow (dit is het gewei van het rendier).
-
Maak de oogjes met de kruidnagels.
-
Bestrijk een klein stukje van de marshmallow onder de oogjes met wat vloeibare honing en kleef er het granaatappelpitje tegen als neus.
-
Bereiding:
-
Maak de rand van een glas nat en doop in de rietsuiker.
-
Schep met een meloenlepel 2 kleine bolletjes uit de frambozensorbet en doe ze in het glas.
-
Overgiet met de cranberrydrink en het ijskoude spuitwater. Werk af met het schijfje limoen.
-
Bereiding
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Prik de takjes rozemarijn in de marshmallow (dit is het gewei van het rendier).
-
Maak de oogjes met de kruidnagels.
-
Bestrijk een klein stukje van de marshmallow onder de oogjes met wat vloeibare honing en kleef er het granaatappelpitje tegen als neus.
-
Bereiding:
-
Maak de rand van een glas nat en doop in de rietsuiker.
-
Schep met een meloenlepel 2 kleine bolletjes uit de frambozensorbet en doe ze in het glas.
-
Overgiet met de cranberrydrink en het ijskoude spuitwater. Werk af met het schijfje limoen.