Rendier-bubbels
Rendier-bubbels

Rendier-bubbels

10 min.
1 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min.)

  3. Prik de takjes rozemarijn in de marshmallow (dit is het gewei van het rendier).

  4. Maak de oogjes met de kruidnagels.

  5. Bestrijk een klein stukje van de marshmallow onder de oogjes met wat vloeibare honing en kleef er het granaatappelpitje tegen als neus.

  6. Bereiding:
  7. Maak de rand van een glas nat en doop in de rietsuiker.

  8. Schep met een meloenlepel 2 kleine bolletjes uit de frambozensorbet en doe ze in het glas.

  9. Overgiet met de cranberrydrink en het ijskoude spuitwater. Werk af met het schijfje limoen.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min.)

  3. Prik de takjes rozemarijn in de marshmallow (dit is het gewei van het rendier).

  4. Maak de oogjes met de kruidnagels.

  5. Bestrijk een klein stukje van de marshmallow onder de oogjes met wat vloeibare honing en kleef er het granaatappelpitje tegen als neus.

  6. Bereiding:
  7. Maak de rand van een glas nat en doop in de rietsuiker.

  8. Schep met een meloenlepel 2 kleine bolletjes uit de frambozensorbet en doe ze in het glas.

  9. Overgiet met de cranberrydrink en het ijskoude spuitwater. Werk af met het schijfje limoen.

Bekijk het recept digitaal