In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Snij de halfgedroogde tomaten in stukjes en pluk de blaadjes van het halve basilicumplantje. Mix samen met de pijnboompitten en het gepelde knoflook fijn of grof (naar smaak) in een hoge maatbeker.
Voeg de olijfolie en de balsamicoazijn toe en meng goed. Kruid met peper en zout.
Afwerking:
Lekker bij pasta, op pizza of als vulling van een varkenshaasje of kipfilet.
Tip
Bewaar pesto ± 1 week in een gesloten bokaal in de koelkast. Of verdeel over een ijsblokjesvorm en bewaar in de diepvries.
Bereiding
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Snij de halfgedroogde tomaten in stukjes en pluk de blaadjes van het halve basilicumplantje. Mix samen met de pijnboompitten en het gepelde knoflook fijn of grof (naar smaak) in een hoge maatbeker.
Voeg de olijfolie en de balsamicoazijn toe en meng goed. Kruid met peper en zout.
Afwerking:
Lekker bij pasta, op pizza of als vulling van een varkenshaasje of kipfilet.
Tip
Bewaar pesto ± 1 week in een gesloten bokaal in de koelkast. Of verdeel over een ijsblokjesvorm en bewaar in de diepvries.