- Bewaar

- Bewaar
Rodewijnsaus
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Snipper de sjalotten fijn. Smelt de boter in een steelpannetje en bak de fijngesnipperde sjalotten lichtbruin.
-
Roer de bloem goed onder de sjalotten en laat even drogen op het vuur.
-
Giet er de rode wijn bij en kruid met de tijm en het laurierblaadje. Laat even doorkoken.
-
Zet het vuur lager en laat nog 10 min. sudderen tot u een gebonden saus hebt. Kruid met peper en zout.
-
Zeef de saus eventueel (naar smaak).
-
Afwerking:
-
Lekker bij rundvlees en varkensvlees.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Snipper de sjalotten fijn. Smelt de boter in een steelpannetje en bak de fijngesnipperde sjalotten lichtbruin.
-
Roer de bloem goed onder de sjalotten en laat even drogen op het vuur.
-
Giet er de rode wijn bij en kruid met de tijm en het laurierblaadje. Laat even doorkoken.
-
Zet het vuur lager en laat nog 10 min. sudderen tot u een gebonden saus hebt. Kruid met peper en zout.
-
Zeef de saus eventueel (naar smaak).
-
Afwerking:
-
Lekker bij rundvlees en varkensvlees.