Salsa verde
Salsa verde

Salsa verde

4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 98 kcal
Vet 10.2 g
Koolhydraat 1.1 g
Eiwit 0.5 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (15 min.)

  3. Hak de peterselie fijn.

  4. Scheur de basilicumblaadjes heel fijn.

  5. Snipper de sjalot en het teentje knoflook.

  6. Hak de augurken fijn.

  7. Bereiding:
  8. Meng de fijngehakte kruiden, de sjalot, het knoflook, de augurken en de kappertjes met de mosterd, de wijnazijn en de olijfolie. Kruid met zwarte peper en zout.

  9. Afwerking:
  10. Serveer de salsa bij gebakken of gegrilde vis.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (15 min.)

  3. Hak de peterselie fijn.

  4. Scheur de basilicumblaadjes heel fijn.

  5. Snipper de sjalot en het teentje knoflook.

  6. Hak de augurken fijn.

  7. Bereiding:
  8. Meng de fijngehakte kruiden, de sjalot, het knoflook, de augurken en de kappertjes met de mosterd, de wijnazijn en de olijfolie. Kruid met zwarte peper en zout.

  9. Afwerking:
  10. Serveer de salsa bij gebakken of gegrilde vis.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 98 kcal
Vet 10.2 g
Koolhydraat 1.1 g
Eiwit 0.5 g

Bekijk het recept digitaal