Salsa verde
- Bewaar

- Bewaar
Salsa verde
4 pers.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie
98 kcal
Vet
10.2 g
Koolhydraat
1.1 g
Eiwit
0.5 g
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Hak de peterselie fijn.
-
Scheur de basilicumblaadjes heel fijn.
-
Snipper de sjalot en het teentje knoflook.
-
Hak de augurken fijn.
-
Bereiding:
-
Meng de fijngehakte kruiden, de sjalot, het knoflook, de augurken en de kappertjes met de mosterd, de wijnazijn en de olijfolie. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Afwerking:
-
Serveer de salsa bij gebakken of gegrilde vis.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Hak de peterselie fijn.
-
Scheur de basilicumblaadjes heel fijn.
-
Snipper de sjalot en het teentje knoflook.
-
Hak de augurken fijn.
-
Bereiding:
-
Meng de fijngehakte kruiden, de sjalot, het knoflook, de augurken en de kappertjes met de mosterd, de wijnazijn en de olijfolie. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Afwerking:
-
Serveer de salsa bij gebakken of gegrilde vis.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie
98 kcal
Vet
10.2 g
Koolhydraat
1.1 g
Eiwit
0.5 g
Meer recepten?
Bekijk het recept digitaal
Boodschappen doen
Werken bij Colruyt?