- Bewaar

- Bewaar
Samosahapje van geitenkaas en spek
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat het bladerdeeg gedurende 15 min. ontdooien.
-
Bak de spekreepjes krokant in 3 min.
-
Rits de tijm van de takjes.
-
Snij de geitenkaas in blokjes.
-
Bereiding:
-
Meng de geitenkaasblokjes met de spekblokjes, verse tijm en de notenmengeling.
-
Strooi bloem over het werkblad en rol er het bladerdeeg op uit tot het dubbele van de oppervlakte. Snij in 2 zodat u 6 vellen bekomt.
-
Leg op elk vel 2 eetl. van het kaasmengsel. Plooi dicht tot flapjes en druk de randen goed aan. Strijk in met het losgeklopte ei en bestrooi met 1 koffiel. tijm. Leg op een ingeoliede bakplaat en schuif 20 min. in een op 200 °C voorverwarmde oven.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat het bladerdeeg gedurende 15 min. ontdooien.
-
Bak de spekreepjes krokant in 3 min.
-
Rits de tijm van de takjes.
-
Snij de geitenkaas in blokjes.
-
Bereiding:
-
Meng de geitenkaasblokjes met de spekblokjes, verse tijm en de notenmengeling.
-
Strooi bloem over het werkblad en rol er het bladerdeeg op uit tot het dubbele van de oppervlakte. Snij in 2 zodat u 6 vellen bekomt.
-
Leg op elk vel 2 eetl. van het kaasmengsel. Plooi dicht tot flapjes en druk de randen goed aan. Strijk in met het losgeklopte ei en bestrooi met 1 koffiel. tijm. Leg op een ingeoliede bakplaat en schuif 20 min. in een op 200 °C voorverwarmde oven.