- Bewaar
- Bewaar
Sint-jakobsnoten met aardpeerpuree en pastinaakchips
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Maak de aardperen schoon en snij in gelijke stukken. Kook 20 min. gaar in lichtgezouten water.
-
Verdeel intussen de coppa over een bakplaat met bakpapier en zet ± 10 min. in de voorverwarmde oven tot het krokant is.
-
Schil intussen de pastinaak en snij lange linten met behulp van een mandoline. Verhit intussen de olijfolie in een pan en bak de sint-jakobsnoten, de calamari fritti en de pastinaakchips 2 à 3 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.
-
Giet de aardperen af en meng met de hazelnoten tot je een grove puree hebt.
-
Knip de tuinkers los. Verdeel de calamari fritti, de sint-jakobsnoten en de pastinaakchips over de borden. Spuit op elk bord 3 dotjes puree met een spuitzak of een plastic zak waarvan je een hoekje afsnijdt. Verkruimel er de coppa bovenop en werk af met de tuinkers.
-
Bereiding
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Maak de aardperen schoon en snij in gelijke stukken. Kook 20 min. gaar in lichtgezouten water.
-
Verdeel intussen de coppa over een bakplaat met bakpapier en zet ± 10 min. in de voorverwarmde oven tot het krokant is.
-
Schil intussen de pastinaak en snij lange linten met behulp van een mandoline. Verhit intussen de olijfolie in een pan en bak de sint-jakobsnoten, de calamari fritti en de pastinaakchips 2 à 3 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.
-
Giet de aardperen af en meng met de hazelnoten tot je een grove puree hebt.
-
Knip de tuinkers los. Verdeel de calamari fritti, de sint-jakobsnoten en de pastinaakchips over de borden. Spuit op elk bord 3 dotjes puree met een spuitzak of een plastic zak waarvan je een hoekje afsnijdt. Verkruimel er de coppa bovenop en werk af met de tuinkers.