- Bewaar

- Bewaar
Spruitenprikkertjes met bacon
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Snij de voetjes van de spruiten en maak de blaadjes van 2 spruiten los. Kook 10 spruiten 10 à 12 min. gaar in lichtgezouten water. Voeg de laatste minuut de spruitenblaadjes toe. Giet af en spoel onder koud water. Laat goed uitlekken en afkoelen.
-
Kruid de geraspte kaas met de nootmuskaat en pepermix.
-
Verstuif wat olijfolie over elk spruitje, rol ze door de gekruide parmezaan en wikkel in een sneetje bacon.
-
Leg op een bakplaat met bakpapier en zet 10 min. in de voorverwarmde oven.
-
Steek telkens 1 spruitje en enkele spruitenblaadjes op 10 cocktailprikkers.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Snij de voetjes van de spruiten en maak de blaadjes van 2 spruiten los. Kook 10 spruiten 10 à 12 min. gaar in lichtgezouten water. Voeg de laatste minuut de spruitenblaadjes toe. Giet af en spoel onder koud water. Laat goed uitlekken en afkoelen.
-
Kruid de geraspte kaas met de nootmuskaat en pepermix.
-
Verstuif wat olijfolie over elk spruitje, rol ze door de gekruide parmezaan en wikkel in een sneetje bacon.
-
Leg op een bakplaat met bakpapier en zet 10 min. in de voorverwarmde oven.
-
Steek telkens 1 spruitje en enkele spruitenblaadjes op 10 cocktailprikkers.