- Bewaar

- Bewaar
Staartvispakketjes met mosterdsaus en flower sprouts
Onze drankensuggesties
Bier Delirium Tremens Speciaalbier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 10 min.)
-
Laat de staartvisfilets oppervlakkig ontdooien en dep droog met keukenpapier. Snij in 4 gelijke stukken en wikkel elk stuk in 2 sneetjes gerookt spek.
-
Maak een kruisvormige inkeping in het voetje van de flower sprouts. Kook de minikooltjes 3 min. in lichtgezouten water. Giet af en laat schrikken onder koud water.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de staartvispakketjes aan alle kanten goudbruin. Zet het vuur lager en laat nog 15 min. verder garen.
-
Verhit ondertussen 1 eetl. olijfolie in een kookpot en bak het fijn- gesnipperde knoflook glazig. Voeg de flower sprouts toe en laat stoven tot ze warm zijn. Kruid met peper en zout.
-
Haal de stukken vis uit de pan en hou warm. Blus de pan met de room en roer er de mosterd onder. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
erdeel de flowers sprouts over de borden en schik er een stuk staartvis naast. Lepel de saus rond de vis.
Onze drankensuggesties
Bier Delirium Tremens Speciaalbier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 10 min.)
-
Laat de staartvisfilets oppervlakkig ontdooien en dep droog met keukenpapier. Snij in 4 gelijke stukken en wikkel elk stuk in 2 sneetjes gerookt spek.
-
Maak een kruisvormige inkeping in het voetje van de flower sprouts. Kook de minikooltjes 3 min. in lichtgezouten water. Giet af en laat schrikken onder koud water.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de staartvispakketjes aan alle kanten goudbruin. Zet het vuur lager en laat nog 15 min. verder garen.
-
Verhit ondertussen 1 eetl. olijfolie in een kookpot en bak het fijn- gesnipperde knoflook glazig. Voeg de flower sprouts toe en laat stoven tot ze warm zijn. Kruid met peper en zout.
-
Haal de stukken vis uit de pan en hou warm. Blus de pan met de room en roer er de mosterd onder. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
erdeel de flowers sprouts over de borden en schik er een stuk staartvis naast. Lepel de saus rond de vis.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Delirium Tremens Speciaalbier