- Bewaar

- Bewaar
Stoemp van bij ons
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de aardappelen en snij in stukken.
-
Snij de groenten in stukken.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen en de groenten 30 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Prak alles fijn en meng er de melk en de boter onder. Kruid met de nootmuskaat, peper en zout.
-
Afwerking:
-
Serveer varkensgebraad of spek bij wortelstoemp en kalkoenengebraad of spek bij spinaziestoemp.
-
Broccolistoemp is lekker met kip, kalkoen of gehaktballen, en venkel- of witloofstoemp passen bij fishsticks, zalm of witte vis.
U kan de aardappelen en de groenten ook apart koken en daarna samen mixen.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de aardappelen en snij in stukken.
-
Snij de groenten in stukken.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen en de groenten 30 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Prak alles fijn en meng er de melk en de boter onder. Kruid met de nootmuskaat, peper en zout.
-
Afwerking:
-
Serveer varkensgebraad of spek bij wortelstoemp en kalkoenengebraad of spek bij spinaziestoemp.
-
Broccolistoemp is lekker met kip, kalkoen of gehaktballen, en venkel- of witloofstoemp passen bij fishsticks, zalm of witte vis.
U kan de aardappelen en de groenten ook apart koken en daarna samen mixen.