- Bewaar

- Bewaar
Taco's met kibbeling en kleurrijke groenten
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn El Coto Blanco D.O.C. Rioja Spanje
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de kropsla fijn. Hak de koriander grof. Snij de rode uien in ringen.
-
Snij de puntpaprika's in de lengte in 2, verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten en snij in reepjes.
-
Rasp de schil van 1/2 limoen (niet het wit) en pers hem. Snij de andere helft in 4 partjes.
-
Snij het vruchtvlees van de avocado's in plakjes. Besprenkel met het limoensap.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Bereiding:
-
Leg de kibbeling op een bakplaat met bakpapier. Zet ± 8 min. in de voorverwarmde oven.
-
Meng intussen de yoghurt met 3/4 van het komijnpoeder en van het paprikapoeder. Kruid met peper en zout en meng er de limoenzeste onder.
-
Verdeel de sla, de avocado, de paprika, de rode ui en de kibbeling over de taco's.
-
Lepel er enkele toefjes van de yoghurtdressing over. Bestrooi met de rest van het komijn- en paprikapoeder en werk af met de koriander.
-
Afwerking:
-
Zet de taco's naast elkaar op een bord en werk af met de partjes limoen.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn El Coto Blanco D.O.C. Rioja Spanje
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de kropsla fijn. Hak de koriander grof. Snij de rode uien in ringen.
-
Snij de puntpaprika's in de lengte in 2, verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten en snij in reepjes.
-
Rasp de schil van 1/2 limoen (niet het wit) en pers hem. Snij de andere helft in 4 partjes.
-
Snij het vruchtvlees van de avocado's in plakjes. Besprenkel met het limoensap.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Bereiding:
-
Leg de kibbeling op een bakplaat met bakpapier. Zet ± 8 min. in de voorverwarmde oven.
-
Meng intussen de yoghurt met 3/4 van het komijnpoeder en van het paprikapoeder. Kruid met peper en zout en meng er de limoenzeste onder.
-
Verdeel de sla, de avocado, de paprika, de rode ui en de kibbeling over de taco's.
-
Lepel er enkele toefjes van de yoghurtdressing over. Bestrooi met de rest van het komijn- en paprikapoeder en werk af met de koriander.
-
Afwerking:
-
Zet de taco's naast elkaar op een bord en werk af met de partjes limoen.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn El Coto Blanco D.O.C. Rioja Spanje