- Bewaar

- Bewaar
Tagliatelle met paprika, ananas en kippendrumsticks
Onze drankensuggesties
Wijn Terre di Chieti I.G.T. Pecorino `Vellodoro' - Umani Ronchi - Abruzzo - Italië Salento I.G.T. Negroamaro Rosato - Piana del Sole - Puglia - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de wortelen in kleine blokjes van 1 cm.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in fijne reepjes.
-
Snij de lente-uitjes in fijne ringetjes.
-
Snipper het teentje knoflook fijn.
-
Pers de limoen.
-
Giet de ananasstukjes af en vang het sap op.
-
Kruid de diepgevroren kippendrumsticks met de kippenkruiden, peper en zout.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Meng de olijfolie met het fijngesnipperde knoflook, 4 eetl. ananassap en het limoensap. Kruid met het paprikapoeder, de komijnzaadjes, peper en zout.
-
Meng met de stukjes ananas, de blokjes wortel, de lente-uitjes en de paprika reepjes. Doe alles in een ovenschaal.
-
Schik er de kippendrumsticks bovenop en zet ± 40 min. in de voorverwarmde oven.
-
Mix ondertussen het roomalternatief met de sprietjes bieslook en kruid met peper en zout.
-
Haal de ovenschaal op het einde van de bereidingstijd uit de oven. Giet er de bieslookmengeling en de rest van het ananassap langs de rand van de ovenschaal bij.
-
Bestrooi de kippendrumsticks met de sesamzaadjes en zet nog 10 min. in de oven.
-
Kook ondertussen de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking) en giet af.
Onze drankensuggesties
Wijn Terre di Chieti I.G.T. Pecorino `Vellodoro' - Umani Ronchi - Abruzzo - Italië Salento I.G.T. Negroamaro Rosato - Piana del Sole - Puglia - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de wortelen in kleine blokjes van 1 cm.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in fijne reepjes.
-
Snij de lente-uitjes in fijne ringetjes.
-
Snipper het teentje knoflook fijn.
-
Pers de limoen.
-
Giet de ananasstukjes af en vang het sap op.
-
Kruid de diepgevroren kippendrumsticks met de kippenkruiden, peper en zout.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Meng de olijfolie met het fijngesnipperde knoflook, 4 eetl. ananassap en het limoensap. Kruid met het paprikapoeder, de komijnzaadjes, peper en zout.
-
Meng met de stukjes ananas, de blokjes wortel, de lente-uitjes en de paprika reepjes. Doe alles in een ovenschaal.
-
Schik er de kippendrumsticks bovenop en zet ± 40 min. in de voorverwarmde oven.
-
Mix ondertussen het roomalternatief met de sprietjes bieslook en kruid met peper en zout.
-
Haal de ovenschaal op het einde van de bereidingstijd uit de oven. Giet er de bieslookmengeling en de rest van het ananassap langs de rand van de ovenschaal bij.
-
Bestrooi de kippendrumsticks met de sesamzaadjes en zet nog 10 min. in de oven.
-
Kook ondertussen de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking) en giet af.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Terre di Chieti I.G.T. Pecorino `Vellodoro' - Umani Ronchi - Abruzzo - Italië Salento I.G.T. Negroamaro Rosato - Piana del Sole - Puglia - Italië