- Bewaar

- Bewaar
Thaise BBQ-burger met koolslaatje en pindadressing
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Château de Péna A.O.P. Côtes du Roussillon Villages
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Bereiding in de keuken: (20 min. + afkoelen)
-
Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af. Meng de rijstazijn onder de rijst en laat afkoelen.
-
Schil intussen de komkommer en de wortelen. Snij in fijne reepjes.
-
Snipper de Chinese kool fijn en doe in een grote kom. Voeg de komkommer- en wortelreepjes toe.
-
Snipper de munt- en basilicumblaadjes fijn. Voeg toe aan de groenten.
-
Pers de limoen (u hebt 2 eetl. sap nodig).
-
Smelt de pindakaas samen met de sojasaus en het limoensap in een steelpan op een zacht vuur.
-
Hak de pindanoten in kleine stukjes (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zakje steekt en erover rolt met een deegrol of glazen fles).
-
Bereiding:
-
Bereiding op de barbecue
-
Bak de burgers 5 à 7 min. aan elke kant gaar en goudbruin op een matig warme barbecue.
-
Afwerking:
-
Meng de pindadressing onder de groenten. Verdeel de burgers over de borden en schep er de groenten op. Werk af met de pindanoten en serveer met de rijst.
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Château de Péna A.O.P. Côtes du Roussillon Villages
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Bereiding in de keuken: (20 min. + afkoelen)
-
Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af. Meng de rijstazijn onder de rijst en laat afkoelen.
-
Schil intussen de komkommer en de wortelen. Snij in fijne reepjes.
-
Snipper de Chinese kool fijn en doe in een grote kom. Voeg de komkommer- en wortelreepjes toe.
-
Snipper de munt- en basilicumblaadjes fijn. Voeg toe aan de groenten.
-
Pers de limoen (u hebt 2 eetl. sap nodig).
-
Smelt de pindakaas samen met de sojasaus en het limoensap in een steelpan op een zacht vuur.
-
Hak de pindanoten in kleine stukjes (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zakje steekt en erover rolt met een deegrol of glazen fles).
-
Bereiding:
-
Bereiding op de barbecue
-
Bak de burgers 5 à 7 min. aan elke kant gaar en goudbruin op een matig warme barbecue.
-
Afwerking:
-
Meng de pindadressing onder de groenten. Verdeel de burgers over de borden en schep er de groenten op. Werk af met de pindanoten en serveer met de rijst.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Château de Péna A.O.P. Côtes du Roussillon Villages