- Bewaar

- Bewaar
Thaise bowl met runderreepjes
Onze drankensuggesties
Bier La Cambre IPA Blond bier Wijn Dark Horse Zinfandel California - Verenigde Staten
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min. + 30 min. marineren)
-
Snij 1 pepertje in de lengte in 2, verwijder de pitjes en snipper fijn. Snij het andere pepertje in fijne schijfjes.
-
Snij 1 limoen in 4. Snij de andere in 2 en pers uit.
-
Snipper het knoflook en de koriander fijn.
-
Snij de steaks in reepjes van 1,5 cm breed.
-
Meng het limoensap met de oestersaus, de sojasaus, het knoflook en het fijngesneden pepertje. Giet over de reepjes steak en laat 30 min. marineren.
-
Bereiding:
-
Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Kook intussen de peultjes 4 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water.
-
Verhit 1 eetl. rijstolie in een grote pan (of wok) en bak de runderreepjes 2 min. op een hoog vuur. Schep uit de pan.
-
Verhit 2 eetl. rijstolie in de pan en bak de sojascheuten en de champignons 5 min.
-
Afwerking:
-
Schik de ingrediënten mooi in de bowls en bestrooi met het sesamzaad, de schijfjes rode peper en de fijngesnipperde koriander. Werk elke bowl af met een partje limoen.
Onze drankensuggesties
Bier La Cambre IPA Blond bier Wijn Dark Horse Zinfandel California - Verenigde Staten
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min. + 30 min. marineren)
-
Snij 1 pepertje in de lengte in 2, verwijder de pitjes en snipper fijn. Snij het andere pepertje in fijne schijfjes.
-
Snij 1 limoen in 4. Snij de andere in 2 en pers uit.
-
Snipper het knoflook en de koriander fijn.
-
Snij de steaks in reepjes van 1,5 cm breed.
-
Meng het limoensap met de oestersaus, de sojasaus, het knoflook en het fijngesneden pepertje. Giet over de reepjes steak en laat 30 min. marineren.
-
Bereiding:
-
Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Kook intussen de peultjes 4 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water.
-
Verhit 1 eetl. rijstolie in een grote pan (of wok) en bak de runderreepjes 2 min. op een hoog vuur. Schep uit de pan.
-
Verhit 2 eetl. rijstolie in de pan en bak de sojascheuten en de champignons 5 min.
-
Afwerking:
-
Schik de ingrediënten mooi in de bowls en bestrooi met het sesamzaad, de schijfjes rode peper en de fijngesnipperde koriander. Werk elke bowl af met een partje limoen.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier La Cambre IPA Blond bier Wijn Dark Horse Zinfandel California - Verenigde Staten