- Bewaar

- Bewaar
Tomaat-garnaalhapjes
Onze drankensuggesties
Bier Rodenbach Classic Roodbruin bier Wijn Alma Cersius Gardian Grande 'Réserve' Cabernet-Merlot I.G.P. Coteaux de Béziers
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
(30 min.)
-
1 Snij het hoedje van de tomaten en lepel er het vruchtvlees voorzichtig uit.
-
2 Zet de lege tomaten ondersteboven op een rooster en laat uitlekken. Snipper intussen de peterselie fijn.
-
3 Hou enkele garnalen apart voor de afwerking. Meng de rest onder de mayonaise en de peterselie. Kruid met peper en zout.
-
4 Vul de tomaten met de garnalensalade en leg het hoedje er eventueel weer op. Werk af met de rest van de garnalen.
Onze drankensuggesties
Bier Rodenbach Classic Roodbruin bier Wijn Alma Cersius Gardian Grande 'Réserve' Cabernet-Merlot I.G.P. Coteaux de Béziers
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
(30 min.)
-
1 Snij het hoedje van de tomaten en lepel er het vruchtvlees voorzichtig uit.
-
2 Zet de lege tomaten ondersteboven op een rooster en laat uitlekken. Snipper intussen de peterselie fijn.
-
3 Hou enkele garnalen apart voor de afwerking. Meng de rest onder de mayonaise en de peterselie. Kruid met peper en zout.
-
4 Vul de tomaten met de garnalensalade en leg het hoedje er eventueel weer op. Werk af met de rest van de garnalen.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Rodenbach Classic Roodbruin bier Wijn Alma Cersius Gardian Grande 'Réserve' Cabernet-Merlot I.G.P. Coteaux de Béziers